Hande Yener Kozmo güç uzmanı oldu!

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
bir müddetdir sıhhat meseleleri yaşayan ünlü popçu Hande Yener, geçtiğimiz akşam Etiler’de kameralara takıldı. Tek başına bir restauranttan çıkarken görüntülenen Yener, savlı bir geri dönüş yapacağını bildirdi.

Çok konuşulan biçimi ile gündeme gelen ünlü popçu Hande Yener, hem kıyafetiyle dikkatleri üzerine toplarken tıpkı vakitte HİT olan müzikleriyle da sevenlerini memnun etmeye devam ediyor. 49 yaşındaki ünlü müzikçi Yener, geçtiğimiz günlerde İstanbul Etiler’de objektiflere yakalandı. Muhabirlerin soruların cevap veren Yener’in gücünün yüksek olması hastalığından daha sonra sevenlerinin için rahatlattı.

hande yener

“KOZMO GÜÇ UZMANI OLDUM”

Başarılı müzikçi Yener, geçtiğimiz günlerce bacağını sakatlamıştı. Hatta konsere bile usul yaparak bastonla çıkan ünlü popçu, sıhhati hakkında “İzi hala duruyor, tedaviler devam ediyor. Birtakım teknikler öğreniyorum. Kozmo güç uzmanı oldum artık. Gücümü kimse düşüremeyecek ve nazara gelmeyeceğim.” açıklamasında bulundu.

hande yener

TURNE HAZIRLIĞINDA

Dünyaya açılan hoş müzikçi Amerika turnesi için hazırlıklar yapıldığını söz etti. Turneye bütün grup çıkacaklarını lakin çıkmadan evvel yeni bir klip çekeceğinin haberini verdi.

hande yener

TEZLİ YENİ BİR MÜZİK

Turne öncesi çekeceği klip hakkında açıklama yapan Hande Yener, “Bu Hande diğer Hande, benden söylemesi. Gördüğünüzde ve duyduğunuzda bu kim diyeceksiniz. O kadar argümanlı geliyorum. Yeni bir müzik. Sevenlerime bir sürpriz yapmak istedim. Bir değil hatta iki sürpriz yapmak istedim. Şu anda da bir adedini açıklıyorum, yarın hayli hoş bir klip çekiyorum. Oradan da Amerika’ya gidip keşfedip geleceğim. Benim için yenilik hayli değerli, yeniliği seviyorum.” açıklamasında bulundu.