Şarkıcı Haluk Levent, geçtiğimiz günlerde twitter’ı satın alan Elon Musk’a toplumsal medya hesabı üzerinden gözdağı verdi.
AHBAP Derneği Lideri, ünlü sanatçı Haluk Levent, Twitter hesabından kendisinden habersiz biçimde beğeni yapıldığını ifade ederek esprili bir lisanla isyan etti.
Haluk Levent, Elon musk
ELON MUSK’A GÖZDAĞI!
6.2 milyon takipçisi bulunan Haluk Leven, yansısını şu sözlerle lisana getirdi:
“Beğeni yapmadığım biçimde beğeni yapmışım üzere tweetler görüyorum. 1 ay evvel de 9 beğeni silmiştim bir daha sildim artık. Haydi politik tweet bir yana ‘Seren Serengil, Bircan Bali ile hengame etti’ tweetini niçin beğeneyim ya? Bak Elon! Seninle papaz olacağız bu gidişle.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ;
Zerrin Özer hareketiyle pes dedirtti! Toplumsal medya yansılar çığ gibi
AHBAP Derneği Lideri, ünlü sanatçı Haluk Levent, Twitter hesabından kendisinden habersiz biçimde beğeni yapıldığını ifade ederek esprili bir lisanla isyan etti.
Haluk Levent, Elon musk
ELON MUSK’A GÖZDAĞI!
6.2 milyon takipçisi bulunan Haluk Leven, yansısını şu sözlerle lisana getirdi:
“Beğeni yapmadığım biçimde beğeni yapmışım üzere tweetler görüyorum. 1 ay evvel de 9 beğeni silmiştim bir daha sildim artık. Haydi politik tweet bir yana ‘Seren Serengil, Bircan Bali ile hengame etti’ tweetini niçin beğeneyim ya? Bak Elon! Seninle papaz olacağız bu gidişle.”
Sevgili @elonmusk !
Beğeni yapmadığım halde beğeni yapmışım gibi twitler görüyorum.
1 ay önce de 9 beğeni silmiştim yine sildim şimdi.
Hadi politik twit bi yana Seren Serengil Gülcan Bali ile kavga etti twitini niye beğeneyim ya?
Bak Elon!
Papaz olacağız seninle bu gidişle.
![]()
— Haluk Levent (@haluklevent) December 15, 2022
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ;
Zerrin Özer hareketiyle pes dedirtti! Toplumsal medya yansılar çığ gibi