Gupse Özay’dan şaşırtan itiraf!

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Uzun müddettir ekranlarda gözükmeyen toplumsal medya fenomeni Gupse Özay, öğrencileriyle bir ortaya geldiği söyleyişi esnasında sinema kesimini anlattı. Samimiyetiyle tüm dikkatleri üzerine çekerken, kadın-erkek eşitsizliğinin doğurduğu sonuçlardan bahsetti.

Ünlü oyuncu ve direktör olan Gupse Özay, uzun müddettir projelerine orta verip, ekranlardan uzakta kalmıştı. Magazin camiasınında yakından ilgilendiği ünlü isim Ege Üniversitesi’nde öğrencilerle gerçekleştirdiği bir söyleyişi de sessizliğini bozdu.

gupse özay

“GÜNEŞ GÜCÜYLE ÇALIŞIYORUM!”

Özay, özel hayatıyla da ilgili samimi açıklamalar lisana getirirken, “Güneş gücüyle çalışıyorum, kapalı havaları hiç sevmem. Sabah 7.30’da kalkarım, kuş seslerini duyarım. Olumlu güçle çalışıyorum bu niçinle pandeminin birinci başlarında hiç güldürü yapamadım. Dertli bir tipim, TV’yi kapatıp ne olacaksa olsun diyemem. Uzun bir süre ne olacak durumumuz dedim bir şeyler karaladım fakat yeltenemedim.” formunda açıklamada bulundu.

gupse özay

Dizilerle yada sinemayla ilgili hiçbir şey yapmadığını tabir eden Özay, “Hem nadastayım birebir vakitte tahlil yapıyorum.” diyerek pandeminin kendini nasıl etkilediğini deklare etti.

gupse özay

“RİSK ALIN!”

Sinema dalıyla alakalı bilgilendirici içeriklerle konuşmasına devam ederken Gupse Özay, “Deliha’yı hatırı sayılır bir kesim sıcak buldu, maksadım da buydu. Dizilerden daha sonra direkt sinema yapınca bir risk de almış oldum. Zira üretimci para yatırıyor ve kaç bilet satıldığıyla ilgileniliyor. Bu niçinle biraz gerilim yapmıştım lakin, yeterli ki yapmışım!” sözünü kullandı. Barındırdığı riskle birlikte, bu adımı atmanın en kıymetli şey olduğunu ve öğrencilerin hamasetli olması gerektiği hakkında teşvik etti.

gupse özay

“KADINLARIN ACIMASI YOK”

Sinema kesiminin içerisinde bulunduğu dünyadan etkilenip bayan ve erkeğin eşit olmamasından yakınan Özay, “Eski projelerde bayanlar erkeğin öykülerine hizmet ediyordu, artık o geçti. Bayanların artık acıması yok.” açıklamasında bulundu. Her ne olursa olsun istikrarın korunması gerektiğine yönelik açıklamasında, kozu eline geçirenin sonuna kadar kullandığını belirtti.