Gülçin Ergül trafik kazasında ömrünü kaybeden erkek arkadaşına müzik yazdı

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Geçtiğimiz Aralık ayında geçirdikleri trafik kazasında sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’yı kaybeden müzikçi Gülçin Ergül, evvelki akşam Cihangir’de muhabirlerin sorularını yanıtladı. “Erkek arkadaşıma ithafen müzik yaptım” diyen Ergül, konuşurken gözyaşlarına hakim olamadı.

HABERE İLİŞKİN GÖRÜNTÜ İÇİN TIKLAYIN İZLE

Hepsi Kümesi ile ismini duyurduktan daha sonra mesleğine tek başına devam eden genç müzikçi Gülçin Ergül, geçtiğimiz aralık ayında sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı ile İzmir-İstanbul Otoyolu’nun Susurluk mevkiinde trafik kazası geçirdi. Kazada Ergül yaralanırken sevgilisi olay yerinde ömrünü kaybetti. Sıkıntı günler geçiren ve ruhsal takviye alan başarılı müzikçi, evvelki akşam Cihangir’de görüntülendi.

“ERKEK ARKADAŞIMA YAPTIĞIM MÜZİK AZ DA OLSA ACIMI HAFİFLETTİ”

Klip direktörü arkadaşıyla yeni bir proje üzerine konuştuklarını söyleyen Ergül, “yaşamını kaybeden erkek arkadaşıma ithafen bir müzik yaptım. Hislerimi en saf haliyle yansıttım. Yaptığım müzik az da olsa acımı hafifçeletti. Bu güç devirde en büyük sığınağım müzik oldu” açıklamasını yaptı.

“AĞLAMAK İSTEMİYORUM”

Şanssız kaza hakkında konuşan Ergül, “Kabullenmesi nitekim güç. Daha yeni yeni kendime geliyorum. Yaşadığım travmayı atlatmaya çalışıyorum. O otomobilin ortasından sağ çıkabilmem mucizeydi” dedikten daha sonra gözyaşlarına boğuldu.

Gülçin Ergül, bir müddetdir 6 yıllık arkadaşı iş insanı Erdal Şeyda Lafçı ile beraberydi. İkili alakasını 2021 mayıs ayında toplumsal medya hesabından yapılan bir paylaşımla duyurmuştu. Ergül’ün sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı, geçtiğimiz aralık ayında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.