Oscar'ın film dünyası için ne olduğu en iyi gastronomi için Michelin yıldızı. 1923'te ünlü restoran ve otel rehberi, 1966'dan beri Almanya'da ilk kez olağanüstü restoranlar için önerilerde bulundu. Geçen yıl yıldızlar 340 restorana – her zamankinden daha fazla verildi.
Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık
Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık
En iyi mutfak performansı için klasik derecelendirmeye ek olarak, rehber ayrıca sürdürülebilir kavramlar ve mükemmel hizmet için özel fiyatlar için yeşil bir yıldız ödüllendiriyor.
Burada Almanya'da kaç restoranın Michelin Stars'a verildiğini gösteriyoruz.
Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık
Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık
Rehber Michelin: Almanya'da kaç yıldız restoranı var?
İle 341 restoran Restoranlar bir önceki yıla göre tekrar verildi. Yeni Michelin Almanya Rehberi şimdi:
Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık
Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık
Almanya'nın yıldız restoranları nerede?
Üst mutfak geleneksel olarak Almanya'da, özellikle güney ve güneybatıda bulunur. Berlin kentsel sıralamaya liderlik etmeye devam ediyor. Başkentte toplam 22 Michelin kazanan restoran var.
Michelin Rehberi nedir?
Michelin Rehberi ünlü bir restoran rehberidir. Arkasında aynı adı taşıyan Fransız lastik üreticisi var. Almanya'da ilk rehber Michelin 1910'da ortaya çıktı, ancak o sırada “erkek otomotivistleri” ortaya çıktı ve her şeyden önce sokak rotaları ile sağlandı. Michelin Rehberi şimdi ABD ve Asya'da da Avrupa'ya ek olarak 50'den fazla ülkede yer alıyor.
Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık
Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık
Michelin yıldızı nedir?
Michelin yıldızı mükemmel mutfak için verilen bir ödül. Bir restoran üç yıldız alabilir. Almanya'daki ilk Michelin yıldızları 1966'da ödüllendirildi.
Buna ek olarak, bir süredir sürdürülebilirlik için yeşil bir yıldız, en iyi fiyat performans oranı ve bir restoranın servis ekibinin özel hizmetleri verildi.
Ödül yılda bir kez gerçekleşir. Restoran rehberi, aradaki bir restoranın tutarlı kalitesini kontrol eder. Örneğin, mutfağın kalitesi azalırsa, gelecek yıl bir yıldız kaldırılabilir.
Bir, iki ve üç Michelin yıldızı arasındaki fark nedir?
Michelin yıldızlarının tanımları:
Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık
Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık
Gıda için en iyi adresler arayışında, deneyimli uluslararası test uzmanları anonim olarak kullanılmaktadır. Tek tip bir değerlendirme sistemi, açgözlü yıldızların tahsisine dayanmaktadır. Ürünlerin kalitesi, kişisel not, fiyat performans oranı ve uzun vadede kalıcı kalite kriterlerdir. Restoranın ekipmanı, hizmeti ve stili değerlendirmeye akmaz – sadece tabakta yatar.
Michelin Stars'ın tahsis edilmesi, yılda birkaç kez düzenlenen Michelin'in uluslararası direktörü, yerel genel yayın yönetmeni ve seçim yaratmaya katılan tüm müfettişlerle yılda birkaç kez gerçekleşen özel toplantılarda (“Star Conferanslar”) karar verilmiştir. Katılımcılar oybirliğiyle yıldızların tahsisine karar vermelidir. Anlaşmazlıklar durumunda, fikir birliğine varılana kadar daha fazla test yoğunluğu düzenlenir.
Aşçı olarak nasıl bir yıldızı alırsınız?
Hiç de bile. Aşçıların yıldız verilmesi yaygın bir hatadır. Bir restoran rehberi olarak, Michelin Rehberi sadece restoranları ayırt eder. Bu nedenle bir yıldız şef, mevcut Michelin rehberinde en az bir yıldız verilen bir restoranda çalışan bir aşçıdır. Bu şef olmak zorunda değil, sonuçta mutfakta bir takım performansı sağlanıyor.
Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık
Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık
Başka restoran ödülü var mı?
Michelin rehberine ek olarak, Gault & Millau restoran rehberi de düzenli olarak önemli bir uluslararası gurme rehberi olarak görünmektedir. Restoranlar için sıfır 20 puana kadar ödüllendiriyor.
Ajans materyali ile
Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık
Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık
En iyi mutfak performansı için klasik derecelendirmeye ek olarak, rehber ayrıca sürdürülebilir kavramlar ve mükemmel hizmet için özel fiyatlar için yeşil bir yıldız ödüllendiriyor.
Burada Almanya'da kaç restoranın Michelin Stars'a verildiğini gösteriyoruz.
Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık
Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık
Rehber Michelin: Almanya'da kaç yıldız restoranı var?
İle 341 restoran Restoranlar bir önceki yıla göre tekrar verildi. Yeni Michelin Almanya Rehberi şimdi:
- 282 Restoranlar Bir Yıldız (2024: 280)
- 47 Restoranlar İki Yıldız (2024: 50)
- 12 Restoranlar Üç Yıldız (2024: 10)
- Baiersbronn – Bareiss Restoran
- Baiersbronn – Kara Orman Odası
- Berlin – Rutz
- Dreis – Waldhotel Sonnora
- Grastau – Es: Senz
- Hamburg – Restoran Haerlin (yeni)
- Hamburg – Masa Kevin Fehling
- Münih – Jan
- Münih – Yazımda Tohru (yeni)
- Perl – Victor'un Güzel Yemekleri Christian Bau
- Piesport – Schanz. restoran.
- Wolfsburg – Aqua
Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık
Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık
Almanya'nın yıldız restoranları nerede?
Üst mutfak geleneksel olarak Almanya'da, özellikle güney ve güneybatıda bulunur. Berlin kentsel sıralamaya liderlik etmeye devam ediyor. Başkentte toplam 22 Michelin kazanan restoran var.
Michelin Rehberi nedir?
Michelin Rehberi ünlü bir restoran rehberidir. Arkasında aynı adı taşıyan Fransız lastik üreticisi var. Almanya'da ilk rehber Michelin 1910'da ortaya çıktı, ancak o sırada “erkek otomotivistleri” ortaya çıktı ve her şeyden önce sokak rotaları ile sağlandı. Michelin Rehberi şimdi ABD ve Asya'da da Avrupa'ya ek olarak 50'den fazla ülkede yer alıyor.
Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık
Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık
Michelin yıldızı nedir?
Michelin yıldızı mükemmel mutfak için verilen bir ödül. Bir restoran üç yıldız alabilir. Almanya'daki ilk Michelin yıldızları 1966'da ödüllendirildi.
Buna ek olarak, bir süredir sürdürülebilirlik için yeşil bir yıldız, en iyi fiyat performans oranı ve bir restoranın servis ekibinin özel hizmetleri verildi.
Ödül yılda bir kez gerçekleşir. Restoran rehberi, aradaki bir restoranın tutarlı kalitesini kontrol eder. Örneğin, mutfağın kalitesi azalırsa, gelecek yıl bir yıldız kaldırılabilir.
Bir, iki ve üç Michelin yıldızı arasındaki fark nedir?
Michelin yıldızlarının tanımları:
Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık
Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık
- 1 yıldız: İnerse dolu bir mutfak – durmaya değer!
- 2 yıldız: Bir üst mutfak – bir sapma değer!
- 3 yıldız: Eşsiz bir mutfak – bir geziye değer!
Gıda için en iyi adresler arayışında, deneyimli uluslararası test uzmanları anonim olarak kullanılmaktadır. Tek tip bir değerlendirme sistemi, açgözlü yıldızların tahsisine dayanmaktadır. Ürünlerin kalitesi, kişisel not, fiyat performans oranı ve uzun vadede kalıcı kalite kriterlerdir. Restoranın ekipmanı, hizmeti ve stili değerlendirmeye akmaz – sadece tabakta yatar.
Michelin Stars'ın tahsis edilmesi, yılda birkaç kez düzenlenen Michelin'in uluslararası direktörü, yerel genel yayın yönetmeni ve seçim yaratmaya katılan tüm müfettişlerle yılda birkaç kez gerçekleşen özel toplantılarda (“Star Conferanslar”) karar verilmiştir. Katılımcılar oybirliğiyle yıldızların tahsisine karar vermelidir. Anlaşmazlıklar durumunda, fikir birliğine varılana kadar daha fazla test yoğunluğu düzenlenir.
Aşçı olarak nasıl bir yıldızı alırsınız?
Hiç de bile. Aşçıların yıldız verilmesi yaygın bir hatadır. Bir restoran rehberi olarak, Michelin Rehberi sadece restoranları ayırt eder. Bu nedenle bir yıldız şef, mevcut Michelin rehberinde en az bir yıldız verilen bir restoranda çalışan bir aşçıdır. Bu şef olmak zorunda değil, sonuçta mutfakta bir takım performansı sağlanıyor.
Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık
Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık
Başka restoran ödülü var mı?
Michelin rehberine ek olarak, Gault & Millau restoran rehberi de düzenli olarak önemli bir uluslararası gurme rehberi olarak görünmektedir. Restoranlar için sıfır 20 puana kadar ödüllendiriyor.
Ajans materyali ile