Gamze Özçelik’ten bir ilk! Arapça konuşarak irtibata geçti

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Tüm dünyada yaptığı yardımlarla isminden kelam ettiren ünlü oyuncu Gamze Özçelik çocuklarla bağlantıya geçerek Arapça konuşmaya çalıştı. O anları toplumsal medya hesabından paylaşan Özçelik memnunluğu tanım etmekte zorlandı. Özçelik, ‘derdimi anlatacak kadar konuşabiliyorum’ diyerek sevincini paylaştı.

Birkaç yıl evvel oyunculuğu bırakarak maneviyata yönelen ve Zeynep ismini alan eski oyuncu Gamze Özçelik birincilere doymuyor. Özçelik, tüm dünyada maneviyat yolundaki izlerini toplumsal medyadan sevenleriyle paylaşmaya devam ediyor.

gamze özçelik arapça konuştu

ARAPÇA ÖĞRENİP İRTİBATA GEÇTİ O ANLAR DAMGA VURDU

Kurduğu Umuda Koşanlar Derneği ile ülke ülke kapı kapı dolaşıp yardıma muhtaç insanlara kucak açıyor. Her ele yüreğe dokunan hoş insan Gamze Özçelik gittiği ülkelerde rahatça çocuklarla bağlantıya geçmek için Arapça öğrendi.

“DERDİMİ ANLATACAK KADAR KONUŞABİLİYORUM BENCE”

Çocuklarla Arapça konuşmanın memnunluğunu yaşayan Özçelik o anları Instagram hesabı üzerinden yayınladı. Tek tek çocuklara nasıl olduklarını sorduğu o görüntüler toplumsal medyanın gündemine oturdu. İşte memnunluktan yerinde duramayan Özçelik’in o halleri:

Derdimi anlatacak kadar konuşabiliyorum kelamları her insanın yüzünü gülümsetti. İdlip Suriye’de takımıyla giden sevilen isim bütün çocuklar için kırtasiye yardımında bulundu. O anlar birfazlaca toplumsal medya kullanıcı tarafınca beğeni yağmuruna tutuldu.

gamze özçelik