Futbol topluluğu Riva’da bir ortaya geldi

semaver

Global Mod
Global Mod
Süper Lig kulüpleri geçtiğimiz günlerde Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’daki merkezine gerçekleştirilen silahlı taarruz Türkiye Futbol Federasyonu’na geçmiş olsun ziyaretinde bulunurken, kulüp liderleri, kulüp yöneticileri, teknik yöneticiler ve ekip kaptanları, TFF idaresine dayanaklarını iletti.

Organizasyona kulübümüz ismine Galatasaray Spor Kulübü Lideri Dursun Aydın Özbek, Galatasaray Sportif A.Ş. Lider Vekili Erden Timur, Futbol Ekibimizin Teknik Yöneticisi Okan Buruk ve Ekip Kaptanımız Fernando Muslera katıldı.

Yapılan görüşmenin akabinde basın mensuplarına “Futbol ailesi bir arada” pozu verildi.

Başkan Dursun Aydın Özbek, Galatasaray Sportif A.Ş. Lider Vekili Erden Timur ve Teknik Yönetici Okan Buruk, Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu’na yapılan saldırıyı kınadığını belirterek kelamlarına başlayan Lider Özbek, şu tabirleri kullandı:

FEDERASYONA YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUM

“Türkiye Futbol Federasyonu’nun uğramış olduğu saldırıyı kınamak üzere bütün kulüp liderleri, antrenörlerimiz, kaptanlarımız herkes buradaydı. Hoş bir bildiri verildiğini düşünüyorum. Benzeri akının Galatasaray Spor Kulübü’ne yapılmış olması ve bunun yinelanmaması için bunun azmettirilmemesi tarafında bütün kulüp liderleri irade koydular, kendileriyle paylaştık. ötürüsıyla önümüzdeki günlerin daha uygun günlere evrilmesi için gerekli önlemler alınacaktır. Ben yinedan Federasyona yapılan saldırıyı kınıyorum. Galatasaray Spor Kulübü olarak kulübümüze yapılan saldırıyı da yalnızca kınamakla yetinmiyorum, bu mevzuda yorum yapan, niyetlerini belirten herkesi de dikkatli ve sorumlu davranmaya davet ediyorum. İnşallah buradan hoş bir sonuç çıkacak.”

Galatasaray Sportif A.Ş. Lider Vekili Erden Timur ise şunları söylemiş oldu:

“Bir sefer daha geçmiş olsun diliyoruz. Atakları şiddetle kınıyoruz. Toplumun birleştirici her şeye muhtaçlığı pek yüksek. Birleştirmek için olan her şeye; mayaya, tutkala… Futbol da bunun başında gelen konulardan birisi. tekrar bu biçimde şeyler yaşanmaması için demek ki daha fazlaca birlik olmak gerekiyor. Futboldaki her paydaşın gerek basın olsun gerek tüm camialar… en çok dikkat edilmesi gereken nokta bu. Burada da bu bildiri verildi. Liderimiz seçim sürecinde de seçim sürecinden daha sonra da daima Galatasaray’da birlik olmaktan birleştirici olmaktan bahsetti. Kendi topluluğumuzda bunu liderimizin önderliğinde devam ettiriyoruz. İnşallah bu futbol topluluğunda da dilek ve temenni olmaktan çıkıp uygulamaya geçer diye düşünüyoruz.”

Tüm kulüplerin birlik olduğunu gösterdiğini söyleyen Teknik Yönetici Okan Buruk da kelamlarını şöyleki sürdürdü:

“Çok üzücü. Hiç beklemediğimiz, gördüğümüzde inanamadığımız bir olay gerçekleşti hem Futbol Federasyonu’na tıpkı vakitte Galatasaray Adası’na. Bundan üzüldük, etkilendik lakin buradaki birlik ve birliktelik insanların, kulüplerin bir ortada olması, birbirine sarılması, Federasyon, kulüpler ve grup kaptanlarıyla buradaki ortam fazlaca hoştu. Birbirimize olan sevgimizi, kardeşliğimizi, arkadaşlığımızı ilettik tıpkı vakitte burada birlik olduğumuzu gösterdik. İnşallah bunu da dışarıya taşımak değerli. Bundan daha sonraki yaşanabilecek olayların önüne geçilmesi de epeyce kıymetli. İnşallah gerekli önlemler alınır.”