Fiyonklu Jöleli Sütlü Tatlı

Felaket

New member
Fiyonklu Jöleli Sütlü Tatlı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 3 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 paket vanilya
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
Üzeri için

  • 1 paket kırmızı jöle
  • Çilek
Fiyonklu Jöleli Sütlü Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle çilekleri kesip kalıba yerleştirelim ve jöleyi paketin üzerinde ki üzere hazırlayalım.
  2. hafifçe ılıyınca çileklerin üzerine dökelim ve bekletelim.
  3. hemen sonrasında kreması için tereyağ ve vanilya hariç öteki gereçleri karıştırıp kısık ateşte pişirin.
  4. Kaynamaya başlayınca tereyağı ve vanilya ekleyip karıştırın ocaktan alın ve jölenin üzerine döküp buzdolabında 5 6 saat kadar bekletin ve karşıt çevirip servis edebilirsiniz ????Deneyecek olanlara afiyet olsun ????.
Fiyonklu Jöleli Sütlü Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst