Fiyonklu Jöleli Sütlü Tatlı Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 litre süt
- 3 yemek kaşığı un
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 1 su bardağı şeker
- 1 paket vanilya
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- 1 paket kırmızı jöle
- Çilek
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle çilekleri kesip kalıba yerleştirelim ve jöleyi paketin üzerinde ki üzere hazırlayalım.
- hafifçe ılıyınca çileklerin üzerine dökelim ve bekletelim.
- hemen sonrasında kreması için tereyağ ve vanilya hariç öteki gereçleri karıştırıp kısık ateşte pişirin.
- Kaynamaya başlayınca tereyağı ve vanilya ekleyip karıştırın ocaktan alın ve jölenin üzerine döküp buzdolabında 5 6 saat kadar bekletin ve karşıt çevirip servis edebilirsiniz ????Deneyecek olanlara afiyet olsun ????.