Fırınsız Porsiyon Efsane Fit Pasta

Felaket

New member
Fırınsız Porsiyon Efsane Fit Pasta Tanımı İçin Malzemeler

Kek için (2 adet çıkıyor)

• 1 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı kakao
  • 1 türk kahvesi fincanı pekmez
  • 1 türk kahvesi fincanı süt
  • 1 çay kaşığı karbonat/kabartma tozu
  • 3-4 yemek kaşığı dolusu tam buğday unu
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
İç kreması için;

• 2 tatlı kaşığı labne
  • 1 tatlı kaşığı bal
  • 1 tatlı kaşığı kakao nibi (Olmasa da olur)
En üstü için;

• 6 kare bitter çikolata
Fırınsız Porsiyon Efsane Fit Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

1. Öncelikle krema gereçleri karıştırıp derin dondurucuda bekletelim. Öbür yandan su kaynatıp kek harcını yapalım. Derin bir kasede yumurta ile pekmezi uygunca çırpalım.
  2. daha sonra sırayla gereçleri koyup uygunca çırpalım. 2 adet sufle kaplarına hepsini aktaralım. Derin bir tencerenin içine koyalım.
  3. Kenarlarına sufle kabını geçmeyecek biçimde kaynamış su ekleyelim ve tencerenin kapağını kapatalım orta ateşte 20-25 dakika piştikten daha sonra hazır oluyor.
  4. Çikolatamızı benmari yolu eritmeye başlayalım. Bu sırada kekleri ortadan ikiye bölüp ortasına kremamızı sürelim.
  5. En üstte de erittiğimiz çikolatayı ve miss ???? olağanüstü bir lezzet oldu ???? ben dolapta bekletmeden yedim lakin siz bekletirseniz daha hoş oluyor.
Not 1: Sağlıklı ve gerçek beslenmeye dair bilgi, kıymetli tüyolar,motivasyonlar ve merak ettiğiniz her şeyi instagramdan “diyetisyenesengul” paylaşıyorum:)

Not 2: Buradaki sorularınıza, yorumlarınıza dönüş sağlayamıyorum “diyetisyenesengul” instagram hesabımdan bana yazarsanız dönüş sağlarım. Sevgiler
❤
.

Fırınsız Porsiyon Efsane Fit Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı