Fırınsız Porsiyon Efsane Fit Pasta Tanımı İçin Malzemeler
Kek için (2 adet çıkıyor)
Not EkleTarifi Yazdır
Not 2: Buradaki sorularınıza, yorumlarınıza dönüş sağlayamıyorum “diyetisyenesengul” instagram hesabımdan bana yazarsanız dönüş sağlarım. Sevgiler
.
Fırınsız Porsiyon Efsane Fit Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Kek için (2 adet çıkıyor)
- 1 adet yumurta
- 1 yemek kaşığı kakao
- 1 türk kahvesi fincanı pekmez
- 1 türk kahvesi fincanı süt
- 1 çay kaşığı karbonat/kabartma tozu
- 3-4 yemek kaşığı dolusu tam buğday unu
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
- 2 tatlı kaşığı labne
- 1 tatlı kaşığı bal
- 1 tatlı kaşığı kakao nibi (Olmasa da olur)
- 6 kare bitter çikolata
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle krema gereçleri karıştırıp derin dondurucuda bekletelim. Öbür yandan su kaynatıp kek harcını yapalım. Derin bir kasede yumurta ile pekmezi uygunca çırpalım.
- daha sonra sırayla gereçleri koyup uygunca çırpalım. 2 adet sufle kaplarına hepsini aktaralım. Derin bir tencerenin içine koyalım.
- Kenarlarına sufle kabını geçmeyecek biçimde kaynamış su ekleyelim ve tencerenin kapağını kapatalım orta ateşte 20-25 dakika piştikten daha sonra hazır oluyor.
- Çikolatamızı benmari yolu eritmeye başlayalım. Bu sırada kekleri ortadan ikiye bölüp ortasına kremamızı sürelim.
- En üstte de erittiğimiz çikolatayı ve miss ???? olağanüstü bir lezzet oldu ???? ben dolapta bekletmeden yedim lakin siz bekletirseniz daha hoş oluyor.
Not 2: Buradaki sorularınıza, yorumlarınıza dönüş sağlayamıyorum “diyetisyenesengul” instagram hesabımdan bana yazarsanız dönüş sağlarım. Sevgiler
Fırınsız Porsiyon Efsane Fit Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı