Fincan Tatlısı

Felaket

New member
Fincan Tatlısı Tanımı İçin Materyaller

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 paket vanilya
Üzeri için

  • 1 su bardağı hindistan cevizi
Fincan Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Vanilya hariç tüm materyalleri tencereye alıp göz göz olana kadar karıştırarak pişirelim.
  2. Vanilya ekleyelim ve bi iki dakika daha pişirip ocaktan alalım.
  3. Fincanları sudan geçirip muhallebimizi ıslak fincanlara hisse edelim.
  4. Soğuduktan daha sonra buzdolabına alalım ve en az 4 saat dinlendirelim.
  5. Soğuyan muhallebiyi hindistan cevizine bulayalım. Servise hazırdır ????.
Fincan Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst