Fenomen Taha Duymaz mevtten döndü! ‘Bıçaklı hücuma uğradım’

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Toplumsal medyada çektiği yemek görüntüleriyle tanınan fenomen Taha Duymaz, geçtiğimiz gün yolda yürürken bıçaklı akına uğradığını deklare etti. Konuşurken gözyaşlarına boğulan Duymaz, “Az evvel yolda yürüyordum. Resmen bıçaklı atağa uğradım” sözlerini kullandı.

Konutunun mutfağında yemek yaptığı görüntüleri toplumsal medya hesabından yayınlayarak büyük bir üne kavuşan fenomen Taha Duymaz, mevtten döndü. Yolda yürürken bıçaklı taarruza uğrayan Duymaz, Instagram hesabından görüntülü bir paylaşımda bulunarak olay anını anlattı.

“BENİM NELER ÇEKTİĞİMİ KİMSE BİLMİYOR!”

“Arkadaşlar merhaba, şu anda epeyce berbatım, epeyce sinirliyim.”
diyen ünlü isim gözyaşları içerisinde şu sözleri kullandı:

“Kusura bakmayın görüntü çektiğim için lakin artık bir yerden başlamam gerektiğini düşünüyorum. Az evvel yolda yürüyordum. Resmen bıçaklı taarruza uğradım. Resmen bıçak çektiler bana. Bir değil, iki değil, üç değil. “Siz benden ne istiyorsunuz nitekim artık anlamıyorum. Her attığım adımda biri laf atıyor, biri şunu yapıyor, bunu yapıyor. Benim kime ne ziyanım var biri söylesin. yıllardır susayım diyorum lakin ben artık kaldıramıyorum. Ne vakit dışarı çıksam birileri bana sataşıyor, bıçak çekiyor. Ben artık hayli yoruldum. Ben ailesine bakmaya çalışan bir gencim. hiç birinize bir ziyanım yok. Benim neler çektiğimi hiç kimse bilmiyor. Ben herkesten saklıyorum. Ancak artık burama kadar geldi.”

Taha Duymaz

Instagram hesabında 1.2 milyon takipçisi bulunan genç fenomenin paylaşımına takipçileri takviye iletileri yağdırdı.