Ezel’in yıldızı Kemal Uçar çocukluk fotoğrafını paylaştı! Ünlü oyuncunun yazdığı yorum şaşırttı

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Bir periyoda damga vuran Ezel dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan ünlü oyuncu Kemal Uçar, çocukluk fotoğrafını paylaştı. Kemal Uçar nostaljik paylaşımıyla yıllar ortasındaki değişimini gözler önüne serdi.

‘Ezel’, ‘Kardeş Payı’ ve ‘Payitaht Abdülhamid’ üzere dizilerde rol alan oyuncu Kemal Uçar, toplumsal medya hesabından nostaljik bir paylaşımda bulundu.

kemal uçar

37 yaşındaki oyuncu, ilkokulda çekilen fotoğrafını yayınladı. Kemal Uçar, gönderisine, “Fotoğraf çekildiği sırada kolum kırık, alnımın sağ üst tarafı yaralıydı. Düğmemi koparmıştım… Önlüğüm lekeli, önümdeki defter, kalem ve abaküs bana ilişkin değil. hayatın bana ne getireceğini bilmiyorum. En değerlisi bütün bunlar pek de umrumda değil. Fakat ne vakit bu fotoğrafa baksam, ‘Bu çocuğu daha fazla keyifli edebilirdim’ diyerek düşünmekten kendimi alamıyorum. Geçenlerde Eda Abat ‘Onu keyifli edecek vaktin hala var’ dedi. Umarım öyledir…” sözlerini not düştü.

kemal uçar