Estonya'nın “Espresso MacChiato” katkısı İtalya – Dışlama Talepleri

Leila

Global Mod
Global Mod
Dışlama Talebi

İtalya'da Öfke: Estonya'dan ESC Post Tartışmaya Neden Oluyor

Uygulamayı aç

Şarkısında, müzisyen Tommy Cash, Basel'deki Eurovision Şarkı Yarışması için bol miktarda İtalya klişesini işliyor ve spagetti ve espresso ülkesinde heyecana neden oluyor. Birincisi onun dışlanmasını bile gerektirir.

Roma. Estonya'dan şarkıcı Tommy Cash, Eurovision Şarkı Yarışması'na (ESC) katkısı ile İtalya'da birçok insanı yetiştirdi. 33 yaşındaki “Espresso MacChiato” şarkısında çok çeşitli klişeler sunuyor: Spagetti'den Amore'dan Mafya'ya kadar her şey mümkün. Şimdi İtalya'daki birçoğu, geçen hafta Estonya'daki ön kararı açıkça kazanan rapçi (aslında: Tomas Tammemets) tarafından öfkeleniyor.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

İtalyan Senatosu başkan yardımcısı Gian Marco Centinaio, yarışmadan dışlanmasını bile istedi. Lega Sağ Partisi Milletvekili, “İtalya'ya hakaret ederseniz, Eurovision'dan uzak durmanız gerekiyor,” dedi.

Centinaio, sadece kahve ve “mafioso gibi terleme” yoluyla zengin olan biri hakkında “korkunç İtalyan” da nakit şarkı söylüyor. “İnsanların klişelerle dolu bu kadar aptal şarkılar yazmasına izin vermeden önce ne kadar iyi çalıştığını görmek için İtalya'ya gelmelidir.”

Çift Standartlar?

CODACONS Tüketici Koruma Derneği, Avrupa Radyo Birliği'ne (EBU) resmi şikayet açıkladı. Şarkı İtalya tarafından “çarpık ve aşağılayıcı bir resim” çiziyor. “Eğer cinsiyetçi içeriğe sahip şarkılar hariç tutulursa, tüm kültüre hakaret eden bir şarkıyı hariç tutmak mantıklı olmaz mıydı?” “Espresso MacChiato” YouTube'a 2,3 milyondan fazla tıklandı.

Şarkıda, hatalı İtalyan ve İngilizce'nin vahşi bir karışımı, diğer şeylerin yanı sıra: “Özel uçmayı seviyorum / 24 karati / i. Bir mafioso gibi terleme.” 24 Carati / Evim çok büyük / para çok / ben saatin etrafında çalışıyorum / Bu yüzden mafioso gibi terliyorum. ” ESC, bu yıl İsviçre'de Basel'de gerçekleşecek -Mayıs ayında.

Haberler/DPA