Esra Dermancıoğlu’ndan hırsızlık itirafı! ‘Senaryomu çaldılar’

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, geçtiğimiz gün konuk olduğu bir programda ‘hırsızlık’ itirafıyla izleyenleri ekran başına kilitledi. “Çekilen var fakat senarist ben değilim. Senaryomu yürüttüler” diyen ünlü oyuncunun bahsetmiş olduğu kişinin kim olduğu büyük merak konusu haline geldi.

“Fatmagül’ün Kabahati Ne?”, “Doksanlar” ve “Kaderimin Oyunu” gibi sevilen üretimlerde rol alan oyuncu Esra Dermancıoğlu, şimdilerde ATV ekranlarının yeni dizisi “Bir Küçük Gün Işığı” dizisiyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Meslek hayatındaki başarısıyla büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu, evvelki gün Fatih Altaylı’nın sunumunu üstlendiği “Teke Tek” programına konuk oldu.

Esra Dermancıoğlu

Hem oyunculuk kesimi birebir vakitte özel yaşantısına dair merak edilenleri anlatan Dermancıoğlu şaşırtan açıklamalarda bulundu. Oyunculuğa başlama sürecinden bahseden ünlü oyuncu “Şahika Tekand’da eğitim aldım. Akabinde Ece Yörenç’ten bir teklif geldi, ‘Fatmagül’ün Cürmü Ne?’ ile başladım. Ece, ‘Mukaddes’ karakterini yazarken benim de oyunculuğa başlamak istediğimi görmüştü. Çok güvenemediler aslında başlarda. Zira hiç bir deneyimim yoktu oyunculukla ilgili. 2009’da başladı serüvenim, buralara kadar geldi” şeklinde konuştu.

Esra Dermancıoğlu Fatih Altaylının Teke Tek programına konuk oldu

“SENARYOMU YÜRÜTTÜLER”

Yalnızca oyunculuk performansının değil kaleminin de kuvvetli olduğuna vurgu yapan Dermancıoğlu’nun ‘senaryo’ itirafı herkesi şaşkınlığa uğrattı. “Çekilen var lakin senarist ben değilim. Senaryomu yürüttüler” diye kelamlarına başlayan 53 yaşındaki oyuncu “Fikir hırsızlığına ‘hayır’ diyelim. Fikrimi çaldılar. Çok büyük bir hata. Senin konutuna girip rastgele bir eşyanı almasından farkı yok” sözlerini kullandı.

Esra Dermancıoğlundan hırsızlık itirafı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ:

CZN Burak pastadan Togg aracı yaptı! Gündeme damgasını vurdu