Erkan Petekkaya’dan fazlaca konuşulacak itiraf! “Şiddet ve tecavüz içeren…”

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
O Kız dizisindeki performansıyla son vakit içinderın en hayli konuşulan isimlerinden Erkan Petekkaya, verdiği bir röportajda mesleğiyle ilgili çarpıcı itirafta bulundu. Petekkaya, “Şiddet ve tecavüz içeren hiç bir üretimde oynamam” dedi.

‘Beyaz Gelincik’, ‘Dila Hanım’, ‘Öyle Bir Geçer Vakit ki’, ‘Paramparça’ üzere üretimlerde başrolü oynayan Erkan Petekkaya, şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan O Kız dizisindeki karakteriyle isminden oldukçaça kelam ettiriyor. Petekkaya, rol aldığı dizisinin yanı sıra ‘Filme Gel’ projesiyle de izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bir YouTube kanalına konuk olan başarılı oyuncu, mesleği hakkında çarpıcı ayrıntılara değindi.

Erkan Petekkaya

“EV KİRASINI VERMEK İÇİN YAPMAYACAKLARI ŞEYLERİ YAPTILAR”

“Şiddet ve tecavüz içeren hiç bir üretimde yer almam” diyen Petekkaya, oyunculukta seçici olabilmenin avantajını şu tabirlerle anlattı:

“Biroldukça arkadaşım meskeninin kirasını vermek için hiç yapmayacakları şeyleri yaptı. O denli olduğu için içlerinde var olan yeteneği hiç gösteremediler. Bahtım vardı ki, ben Devlet Tiyatroları’nda çalışıyordum, bir maaşım vardı ve seçici olabiliyordum. Bu benim için büyük bir talihti.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ;

Babası meskenden giderken ağlayan küçük kız annesine el salladı