Enis Arıkan’dan şaşırtan itiraf!

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Camdaki Kız dizisinde Muzo karakterine hayat veren Enis Arıkan, evvelki gün ablasıyla birlikte Nişantaşı’nda görüntülendi. Ünlü isim dizideki başarısıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz gün ablasıyla birlikte Nişantaşı’nda objektiflere yakalanan ünlü oyuncu Enis Arıkan, muhabirlerden gelen soruları karşılıksız bırakmadı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinin başarısı hakkında açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, “Gerçekten çok hoş bir iş oldu. Şahane bir grubumuz var. Klişe cümlelerden utanıyorum lakin biraz o denli oldu. Seneye de inşallah devam ediyoruz. Reytingimiz de epeyce âlâ, birinciyiz” sözlerini kullandı.

Enis Arıkan ablasıyla Nişantaşında görüntülendi

“MUZO’YU BEŞERLER ÇOK SEVDİ”

Gülseren Budayıcıoğlu’nun dram ve psikoloji tipindeki tıpkı isimli romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisindeki canlandırdığı Muzo karakterine de değinen Arıkan, “Muzo’yu beşerler fazlaca sevdi. İçleri gidiyor. Dramatik, kapalı hali insanları fazlaca üzüyor. Bende epeyce seviyorum. Düzgün ki kabul etmişim, yeterli ki üretimci beni seçmiş. Karakter aslında bana hayli uzak. Ben daha cana yakınım. O içine kapanık. Ben sevgi doluyum. O yüzden oynaması daha keyifli” dedi.

Camdaki Kız Muzo

Ramazan Bayramı ile ilgili de fikirlerini aktaran Arıkan, eski bayramlara duyduğu hasreti lisana getirdi.