Emine Erdoğan hastanede tedavi nazarann çocukların karne coşkusunu paylaştı!

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Çam ve Sakura Kent Hastanesi’nde tedavi nazarann çocukların karne coşkusunu toplumsal medya hesabında yer verdi. Erdoğan, tedavi bakılırsan her bir çocuğu acil şifalar dileklerini iletti.

Milli Eğitim Bakanlığı, hastanelerde tedavi goren çocukların eğitimleri için gerekli tüm imkanları sağlıyor. Çam ve Sakura Kent Hastanesi’nde tedavi bakılırsan çocuklar, 20 Ocak Cuma günü karnelerine kavuştu. Ulusal Eğitim Bakanlığı, o anlara dair kareler paylaşılırken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan da Twitter hesabından çocuklara yürekten şifalar diledi. Öte yandan Erdoğan, tedavi nazarann çocukların eğitimlerini yakından takip eden Ulusal Eğitim Bakanlığı’na da teşekkür etti.

çam ve sakura kent hastanesi

“HER BİRİNE ŞİFA DİLİYORUM”

Hastanede tedavi bakılırsan çocukların karne sevincini paylaşan Erdoğan, “Çam ve Sakura Kent Hastanesi’nde tedavi bakılırsan yavrularımızın karne coşkusunu yürekten paylaşıyor, her birine şifa diliyorum. Hastanelerde tedavi goren çocuklarımızın eğitimlerinin aksamaması için gerekli tüm koşulları sağlayan Ulusal Eğitim Bakanlığımızı tebrik ediyorum.” notunu yayınladı.

hastanede tedavi goren çocuklar karnelerine kavuştu

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavi gören yavrularımızın karne coşkusunu yürekten paylaşıyor, her birine şifa diliyorum.
Hastanelerde tedavi gören çocuklarımızın eğitimlerinin aksamaması için gerekli tüm şartları sağlayan Milli Eğitim Bakanlığımızı tebrik ediyorum. @tcmeb https://t.co/aG5k7vIeJk

— Emine Erdoğan (@EmineErdogan) January 20, 2023

Emine Erdoğan hastanede tedavi nazarann çocuklara şifa dileklerini iletti

hastanede tedavi nazarann çocuklar ulusal eğitim bakanlığı tarafından eğitimlerinden yoksun kalmıyor