Elmalı Tarçınlı Cevizli Truff Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 paket petibör bisküvi
- 3 adet büyük uzunluk elma (Küçük amasya elmalarında 6-7 civarına denk geliyor.)
- Yarım tatlı kaşığı tarçın
- 1 çay bardağı çekilmiş ceviz
- Hindistan cevizi
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle petibör bisküviyi robottan geçirip geniş bir kaba alıyoruz.
- Ardından elmaları soyup, robottan geçiriyoruz ve bisküvilerin üzerine ekliyoruz.
- Tarçın ve cevizi de ek ettikten daha sonra yeterlice karıştırıp, harcımızdan ceviz büyüklüğünde yuvarlaklar yapıyoruz.
- daha sonrasında hindistan cevizine bulayıp, servis edebilirsiniz.
- Dilerseniz dışı için hindistan cevizi haricinde, kakao, antep fıstığı yahut pasta süsü de tercih edebilirsiniz. Afiyet olsun.