Elmalı Halkalar

Felaket

New member
Elmalı Halkalar Tanımı İçin Gereçler

  • ️3-4 adet elma (iri)
  • ️3 adet yumurta
  • ️3 yemek kaşığı şeker
  • ️1 yemek kaşığı vanilyalı burbon yahut vanilya şekeri
  • ️Bir tutam tuz
  • ️220 gram un
  • ️180 ml süt
️üzerine serpmek için

  • ️Pudra şekeri
️Sos olarak tercihe bağlı

  • Elma püresi
Elmalı Halkalar Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Bir kaseye üç yumurta, şeker, vanilya şekeri, tuz ekleyin ve güzelce karıştırın.
  2. Sütü ve unu ekleyin ve topakları gidermek için karıştırın.
  3. Elmaları soyun ve 1 cm’lik dilimler halinde kesin.
  4. Elmanın çekirdeğini oyarak çıkartın.
  5. Elmaları evvel una bulayın, daha sonra karışıma daldırın.
  6. Yağda önlü gerili kızartın.
  7. Üzerine pudra şekeri serpin ve alternatif olarak elma püresi ile afiyetle tüketin.
Elmalı Halkalar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst