Ece Seçkin 12’inci iğnesini vuruldu: ‘Küçük lisanın birazdan seni boğacak’ deyip…

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
1 yıldır gayret ettiği alerjik hastalığından kurtulabilmek için soluğu hastanede alan ünlü müzikçi Ece Seçkin, evvelki gün 12’inci iğnesini yaptırdığı anları takipçileriyle paylaştı.

“Adeyyo”, “Güzelim”, “Dibine Dibine” ve “Hoşuna mı Gidiyor?” üzere birbirinden hit kesimlerle müzik dünyasının sevilen isimlerinden biri haline gelen Ece Seçkin, yaklaşık 1 yıldır alerjik hastalıkla gayret ediyor. Sistemli olarak iğne yaptıran ünlü müzikçi evvelki gün 12’inci iğnesini yaptırdığı anları toplumsal medya hesabından paylaştı.

Ece Seçkin

Yüzündeki gülümsemeyi ihmal etmeyen ünlü müzikçi paylaşımına “1 ay daha sonra bugünlerde tedavim bitti mi yoksa devam mı muhakkak olacak. Lakin içimden bir ses 1 yıldır beni mahveden bu konukla artık vedalaşacağımızı söylüyor. Gidiyorsun Alerji gidiyorsun, yallah!” halinde not düştü.

Ece Seçkin ınstagram paylaşımı

“VÜCUDUMA RESMEN KIRBAÇ VURULMUŞ GİBİYDİ”

Daha evvel katıldığı bir programda hastalığından bahseden Seçkin, şu biçimde konuşmuştu:

“Çok titizimdir. Bedenimin buna alerjik bir tepki vermesi, beni meskenden çıkamayacak hale soktu. Bedenime resmen kırbaç vurulmuş üzereydi. Dehşetli bir kaşıntı ve batma hissi vardı. İki-üç atak geçirdim. Tabibim ‘Bu nasıl bir alerji atağı’ diyerek şaşırdı. ‘Küçük lisanın birazdan seni boğacak’ deyip çabucak kortizon verdi. Gerilim kaynaklı diyorlar”

Ece Seçkin hastalığı hakkında açıklama yaptı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ:

Fevzi Kaan Türker Isabella müziğiyle toplumsal medyayı salladı!