Dünyaca ünlü oyuncu Samy Naceri döner tezgahının başına geçti!

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Dünyaca ünlü Fransız üretimi ‘Taksi’ sinemasının başrol oyuncusu Samy Naceri geçtiğimiz akşam Etiler’de bir dönercide objektiflere yakalandı. Türk yemeklerini seven ünlü oyuncu yediği döneri fazlaca beğenince tezgah başına geçti.

1998 Fransız imali olan ‘Taksi‘ sinemasının serisinde başrol olarak yer alan başarılı oyuncu Samy Naceri geçtiğimiz günlerde İstanbul ziyareti gerçekleştirdi. Türk yemeklerini öve öve bitiremeyen oyuncu Etiler’de bir dönercide tezgah başına geçerek müşterilere döner kesti.

ünlü oyuncu döner tezgahında

“DÖNERLERE BAYILDIM”

Ünlü oyuncu objektif karşısına geçtiği dönercide basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yeni bir proje ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanan Naceri, “Türk yemekleri epey hoş bilhassa İskender ve dönere bayıldım. Türk insanları epeyce mütevazı burada bir projemiz var fakat daha start vermedik” sözlerine rağmen gazetecilerden gelen “Burada Taxi sineması çeker misiniz?” sorusuna sıcak bakmayan ünlü isim, “İstanbul sokakları makus burada bu biçimde bir şey düşünmüyorum buraya bile sıkıntı geldik” sözlerini de ekledi.

samy naceri

SAMY NACERİ’YE 5 BİN DOLAR BEDELİNDE İKRAM

Dünyaca ünlü oyuncu Samy Naceri geceyi, kendisine mücevher ustası arkadaşı tarafınca ikram edilen 5 bin dolarlık yüzükle sonlandırdı.

samy naceriye yüzük ikram edildi