Dr Oetker Muzlu Pudingli Porsiyonluk Pasta

Felaket

New member
Dr Oetker Muzlu Pudingli Porsiyonluk Pasta Tanımı İçin Materyaller

  • 1 paket Dr Oetker muzlu puding
  • 2,5 su bardağı süt
Keki için;

  • 3 adet yumurta
  • Yarım su bardağından 1 parmak fazla toz şeker
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı su
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 2,5 yemek kaşığı kakao
  • 2-2.5 si bardağı ortası un
  • 1 adet muz
Keki ıslatmak için;

  • Süt
Dr Oetker Muzlu Pudingli Porsiyonluk Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Puding ve sütü tencereye alıp, daima karıştırarak kaynayana kadar pişiriyoruz. Buzdolabında soğumaya bırakıyoruz.
  2. Keki için yumurta, şeker ve vanilyayı mikserle beyazlayıp, kıvam alana kadar çırpıyoruz.
  3. Üzerine su, yağ, kakao, kabartma tozu ve denetimli biçimde unu ekleyip tüm gereç karışana kadar çırpıyoruz.
  4. Büyük uzunluk dikdörtgen borcamı yağlayıp, harcı döküyoruz. 170 derece fırında pişiriyoruz.
  5. Soğuduktan daha sonra yuvarlak bir kalıp yada bardak ağızla modüllere kesiyoruz. Kestiğimiz parçayı hafifçeçe sütle ıslatıp tam olarak soğuyup, kıvam almış kremadan üzerine sürüp bir dilim muz ek ediyoruz.
  6. Üzerine bir modül daha ıslatılmış kek koyup en üste az ölçü krema sıkıyoruz yine. Dilerseniz çikolatayla da dekore edebilirsiniz.
Bu tanım Dr. Oetker pudingli tarifler müsabakasına katılmıştır. Sen de katıl ödül kazanma bahtı yakala.

Dr Oetker Muzlu Pudingli Porsiyonluk Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst