Donut Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 bardağı süt
- 2 adet yumurta
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 yemek kaşığı margarin
- 2 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- Alabildiği kadar un
- 80 gram bitter çikolata
- 80 gram beyaz çikolata
- Renkli ve kakaolu pasta süsleri
Not EkleTarifi Yazdır
- Bütün gereçleri bir kapta yoğuralım ve yumuşak bir hamur elde edelim
- Yoğurduğumuz hamuru yarım santim kalınlığında açalım
- Geniş ağızlı bardak ile kestikten daha sonra ortasını pet şişe kapağı ile çıkaralım
- Bol yağda kısık ateşte altın sarısı olana kadar iki tarafı da kızartalım
- Çikolataları benmari metodu eritelim
- Hamurların yarısına gelecek biçimde batıralım ve servis tabağına alalım
- Üzerindeki çikolatalar donmadan istediğiniz üzere pasta süsleri ile süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun ????