Demet Özdemir’den nişanlısı Oğuzhan Koç’u kızdıracak laflar!

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Ünlü oyuncu Demet Özdemir, evlilik hazırlığı içerisinde olduğu nişanlısı Oğuzhan Koç ile dünyaevine girmek için geri sayarken, açıklamaları bomba üzere gündeme düştü. Ünlü oyuncu romantik olmadığını vurgularken, akıllarda soru işaretleri oluştu.

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, yaz dizilerinden daha sonra nişanlandığı kendi üzere oyuncu ve müzikçi olan Oğuzhan Koç’la da ismini duyurmayı başarmıştı. Geçtiğimiz günlerde doğum günü kutlamasının akabinde evlilik teklifini de paylaşan Özdemir, geçtiğimiz günlerde Etiler’de objektiflere takıldı.

demet özdemir ve nişanlısı oğuzhan koç

“BECEREMİYORUM”

Muhabirlerin yönlendirdiği sorulara cevap veren Özdemir, ayaküstü karşılık verip geçiştirirken, daha evvel röportajında kullandığı “Romantik olmayı beceremiyorum” cümlesi sorulunca “Kendimi romantik bulmuyorum” tabirini kullandı. Ünlü oyuncu Özdemir “Ben o denli düşünüyorum. ‘Ben romantik birisiyim’ desem de biraz garip olur diye düşünüyorum. Eğlenceyi, espri yapmayı epey severim ancak kendimi romantik bulmuyorum.” halinde deklare etti.

demet özdemir

“SANA DAİMA SÖYLEDİM”

Daha evvel Oğuzhan Koç’un doğum gününü “Sana daima söylemiş oldum! Seversem gorersin. Ruhunun tüm inceliklerini benimle paylaştığın için sana hayli teşekkür ederim. Yeterli ki doğdun sevgilim. Daima ol. Doğarsan gorersin” açıklamasıyla kutlayan Özdemir’e Koç’tan bir yanıt gelecek mi sorusu toplumsal medyada merak konusu oldu.