Yargı dizisinde Savcı Ilgaz karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu toplumsal medya hesabından cüzdanını kaybettiğini duyurmuştu. Cüzdanını bulan bireye vadettiği mükafatla gündem olan Urgancıoğlu cüzdanını buldu.
Geçtiğimiz günlerde en âlâ erkek oyuncu mükafatını kazanan ünlü oyuncu dizilerdeki performansıyla herkesi büyülüyor. Yargı dizisiyle büyük bir çıkış yapan Urgancıoğlu toplumsal medya hesabından cüzdanını kaybettiğini duyurmuştu.
kaan urgancıoğlu
Her paylaşımı olay olan güzel oyuncunun bu paylaşımı olay oldu. Takipçilerini şaşırtan Urgancıoğlu, cüzdanını bulana ise kendi elleriyle spagetti yapacağını söylemiş oldu.
VAADİ HERKESİ ŞAŞIRTTI!
Ünlü oyuncu, “Bulana ellerimle teyzemin tanımı dayanılmaz bir spagetti hazırlayacağım” notunu düştü. Sevilen isim verdiği vaatle şaşırttı.
CÜZDANI BULUNDU!
Ünlü oyuncu son yaptığı paylaşımla cüzdanını kendisinin bulduğunu deklare etti.
“Cüzdanı buldum, meskenden çıktı, bulan ben olsam da kaybetme konusunda kendime kızdığım için spagetti konusunda aklım karışık”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLCEK GÖRÜNTÜ;
Karadenizli ergenlerden farklı yorum! O şarkıyı o denli seslendirdiler ki…
Geçtiğimiz günlerde en âlâ erkek oyuncu mükafatını kazanan ünlü oyuncu dizilerdeki performansıyla herkesi büyülüyor. Yargı dizisiyle büyük bir çıkış yapan Urgancıoğlu toplumsal medya hesabından cüzdanını kaybettiğini duyurmuştu.
kaan urgancıoğlu
Her paylaşımı olay olan güzel oyuncunun bu paylaşımı olay oldu. Takipçilerini şaşırtan Urgancıoğlu, cüzdanını bulana ise kendi elleriyle spagetti yapacağını söylemiş oldu.
VAADİ HERKESİ ŞAŞIRTTI!
Ünlü oyuncu, “Bulana ellerimle teyzemin tanımı dayanılmaz bir spagetti hazırlayacağım” notunu düştü. Sevilen isim verdiği vaatle şaşırttı.
CÜZDANI BULUNDU!
Ünlü oyuncu son yaptığı paylaşımla cüzdanını kendisinin bulduğunu deklare etti.
“Cüzdanı buldum, meskenden çıktı, bulan ben olsam da kaybetme konusunda kendime kızdığım için spagetti konusunda aklım karışık”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLCEK GÖRÜNTÜ;
Karadenizli ergenlerden farklı yorum! O şarkıyı o denli seslendirdiler ki…