Türk sinemasının efsanevi isimlerinden Cüneyt Arkın, çobanlıktan doktorluğa, oyunculuktan yapımcılığa kadar tüm anılarını kaleme aldığı “Benim Kahramanım Türk Halkıdır” isimli kitap çıkardı. Ünlü aktör hoş haberi toplumsal medya hesabından “Bu kitabı size emanet ediyorum sahip çıkın” kelamlarıyla duyurdu.
“Kara Murat”, “Battal Gazi” ve “Köroğlu” üzere unutulmaz üretimlerle isminden kelam ettiren oyuncu Cüneyt Arkın, çocukluk senelerından günümüze kadar uzanan yaşantısını kaleme aldı.
Cüneyt Arkın “Benim Kahramanım Türk Halkıdır” kitabı
Kırmızı Kedi Yayınları tarafınca yayımlanan “Benim Kahramanım Türk Halkıdır” isimli kitap, usta oyuncunun çobanlıktan doktorluğa, oyunculuktan yapımcılığa kadar tüm anılarını hayranlarıyla buluşturuyor.
Cüneyt Arkın
Müjdeli haberi toplumsal medya hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Arkın, “Ben sizin içinizde büyüdüm, sizden biriyim. Bu kitabı size emanet ediyorum sahip çıkın” formunda konuştu.
Cüneyt Arkın Instagram paylaşımı
Usta aktörün paylaşımı kısa müddette binlerce beğeni ve yorum aldı.
“Kara Murat”, “Battal Gazi” ve “Köroğlu” üzere unutulmaz üretimlerle isminden kelam ettiren oyuncu Cüneyt Arkın, çocukluk senelerından günümüze kadar uzanan yaşantısını kaleme aldı.
Cüneyt Arkın “Benim Kahramanım Türk Halkıdır” kitabı
Kırmızı Kedi Yayınları tarafınca yayımlanan “Benim Kahramanım Türk Halkıdır” isimli kitap, usta oyuncunun çobanlıktan doktorluğa, oyunculuktan yapımcılığa kadar tüm anılarını hayranlarıyla buluşturuyor.
Cüneyt Arkın
Müjdeli haberi toplumsal medya hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Arkın, “Ben sizin içinizde büyüdüm, sizden biriyim. Bu kitabı size emanet ediyorum sahip çıkın” formunda konuştu.
Cüneyt Arkın Instagram paylaşımı
Usta aktörün paylaşımı kısa müddette binlerce beğeni ve yorum aldı.