Çilekli Pratik Ve yavaşça Pasta Görüntülü

Felaket

New member
Çilekli Pratik Ve yavaşça Pasta Tanımı İçin Malzemeler

Keki için

  • 3 adet yumurta (oda sıcaklığında)
  • 1 su bardağı toz şeker
  • Yarım çay bardağı sıcak su
  • 1 adet vanilya
  • 1 adet kabartma tozu
  • 1 su bardağı un ( yumurtaların büyüklüğüne göre azalıp artabilir)
  • 1 kase çilek
  • 1 paket dr. oetker hazır çilekli jöle
  • Çırpılmış krem şanti
Çilekli Pratik Ve yavaşça Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Kek için.3 yumurta ve 1 su bardağı toz şeker köpürene kadar çırpılır.
  2. Üzerine yarım çay bardağı sıcak su eklenir.
  3. Kuru materyaller (un, kabartma tozu ve vanilya) elenerek eklenir.
  4. Köpük köpük olan hamur yağlanmış ve unlanmış tart kalıbına ya da kek kalıbına dökülür.
  5. 175 derecede 30 dakika üzeri kızarıp kabarana kadar denetimli pişirilir.
  6. Benim tart kalıbımın altı düz bundan dolayı fırından çıkar çıkmaz üzerine ortalayacak biçimde bir tabak koydum yavaşça çukurlaşması için.
  7. Tamamen soğuyan kek kalıptan çıkarılır servis tabağına alınır. Çilekler üzerine dizilir.
  8. Jöle hazırlanır pastanın üzerine gezdirilir.
  9. Jöle soğuyup katılaştıktan daha sonra krem şanti ile süslenebilir. en çok 40 dakikanızı alacak bu yavaşça bulut üzere pastayı denemenizi tavsiye ederim.Afiyet olsun.
Çilekli Pratik Ve yavaşça Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst