Çilekli Pasta Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 3 dilim pandispanya
- 1 kutu kremşanti
- 1 kutu pastacı kreması
- Süt
- Bir kase çilek 1 tane muz
- Damla çikolata
- Çilekli jöle
- 1 paket sütlü çikolata
- Rulokat
Not EkleTarifi Yazdır
- Pandispanya yı sütle ıslatıyoruz pastacı kremasını gerideki tarife bakılırsa hazırlıyoruz. Pandispanya ya pastacı kremasını sürüyoruz, biraz damla çikolata dağıtıyoruz, eşit biçimde dilimleğimiz muzları diziyoruz.
- Üstüne sütle ısladığımız öbür pandispanyayı ekliyoruz, üstüne pastacı kreması sürüyoruz damla çikolata ve doğradığımız çilekleri diziyoruz.
- Son katı sütle ıslattıktan daha sonra kremşanti dikkatli biçimde sürüyoruz spatula yardımı ile eşit biçimde dağıtıyoruz.
- Benmari yolu erittiğimiz çikolatayı kenarlarına kaşık sayesinde akıtıyoruz kenarlarını kremşanti ile süslüyoruz, ortasına yuvarlak biçimde çilekleri doğradıktan daha sonra pastaya üstüne diziyoruz.
- Hazırladığımız jöleyi üstüne dağıtıyoruz pastanın yanlarına rulokat diziyoruz. Kurdele ile bağlıyoruz üstüne çilek rulokat dileğimiz üzere süslüyoruz.