Çilekli Pasta

Felaket

New member
Çilekli Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 dilim pandispanya
  • 1 kutu kremşanti
  • 1 kutu pastacı kreması
  • Süt
  • Bir kase çilek 1 tane muz
  • Damla çikolata
  • Çilekli jöle
  • 1 paket sütlü çikolata
  • Rulokat
Çilekli Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Pandispanya yı sütle ıslatıyoruz pastacı kremasını gerideki tarife bakılırsa hazırlıyoruz. Pandispanya ya pastacı kremasını sürüyoruz, biraz damla çikolata dağıtıyoruz, eşit biçimde dilimleğimiz muzları diziyoruz.
  2. Üstüne sütle ısladığımız öbür pandispanyayı ekliyoruz, üstüne pastacı kreması sürüyoruz damla çikolata ve doğradığımız çilekleri diziyoruz.
  3. Son katı sütle ıslattıktan daha sonra kremşanti dikkatli biçimde sürüyoruz spatula yardımı ile eşit biçimde dağıtıyoruz.
  4. Benmari yolu erittiğimiz çikolatayı kenarlarına kaşık sayesinde akıtıyoruz kenarlarını kremşanti ile süslüyoruz, ortasına yuvarlak biçimde çilekleri doğradıktan daha sonra pastaya üstüne diziyoruz.
  5. Hazırladığımız jöleyi üstüne dağıtıyoruz pastanın yanlarına rulokat diziyoruz. Kurdele ile bağlıyoruz üstüne çilek rulokat dileğimiz üzere süslüyoruz.
Çilekli Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst