Çilekli Magnolia Tanımı İçin Malzemeler
Çilekli Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 litre süt
- 1 su bardağı şeker
- 1 yumurta sarısı
- 2 yemek kaşığı un
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 1 paket vanilya
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 kutu krema 200ml.
- 1 paket eti burçak bisküvi
- Çilek
Çilekli Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tencereye süt, şeker, yumurta sarısı, un, nişastayı ekleyip, çırpın. ondan sonrasında ocağın altını açın muhallebi kıvamına gelinceye göz göz olana kadar devamlı karıştırın.
- Ocağı altını kapatınca vanilya, tereyağı ekleyip, eriyene kadar karıştırın. 2-3 saat soğumasını bekleyin.
- Soğuduktan daha sonra kremayı ekleyip, mikser ile çırpın.
- Bisküviyi rondodan geçirin. Çilekleri ince ince dilimleyin.
- Servis kaselerine birinci önce bisküvi üzerine dilimlenmiş çilek akabinde muhallebi daha sonra tekrar bisküvi, çilek, muhallebi ve en son bir daha bisküvi ve çilek ile servis yapın. Afiyet olsun ????.