Çikolatalı Truff

Felaket

New member
Çikolatalı Truff Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket kakaolu yahut çikolatalı kek
  • 2 yemek kaşığı teremyağı (Erimiş)
  • 1 paket krema
  • Yarım su bardağı ceviz fındık yahut fıstık
Üzeri için ;

  • 200 gram bitter çikolata
Çikolatalı Truff Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle teremyağı tavada eritip soğutalım.
  2. Bir paket kakaolu keki bir kabın içerisine elimizde ufalayalım.
  3. Kekimizin üzerine yağı ve kremayı boşaltıp hamur halinde yoğuralım şayet hamurumuz cıvık olursa üzerine kek ilave edelim.
  4. Elimizde küçük toplar yuvarlayalım ve bir kabın içerisine alalım buzdolabında 10 dakika dinlendirelim.
  5. Buzdolabında 10 dakika dinlenirken de çikolatalarımızı benmari adabı eritelim.
  6. niçin truflarımızı çikolataya bulayıp küçük kağıtlarımızın içerisine alıp buzdolabında en az 2 saat bekledikten daha sonra servise hazır hale getirelim afiyet olsun.
Çikolatalı Truff Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst