Çikolatalı Truff Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 paket kakaolu yahut çikolatalı kek
- 2 yemek kaşığı teremyağı (Erimiş)
- 1 paket krema
- Yarım su bardağı ceviz fındık yahut fıstık
- 200 gram bitter çikolata
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle teremyağı tavada eritip soğutalım.
- Bir paket kakaolu keki bir kabın içerisine elimizde ufalayalım.
- Kekimizin üzerine yağı ve kremayı boşaltıp hamur halinde yoğuralım şayet hamurumuz cıvık olursa üzerine kek ilave edelim.
- Elimizde küçük toplar yuvarlayalım ve bir kabın içerisine alalım buzdolabında 10 dakika dinlendirelim.
- Buzdolabında 10 dakika dinlenirken de çikolatalarımızı benmari adabı eritelim.
- niçin truflarımızı çikolataya bulayıp küçük kağıtlarımızın içerisine alıp buzdolabında en az 2 saat bekledikten daha sonra servise hazır hale getirelim afiyet olsun.