Çikolatalı Fındıklı Katmer Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 8 adet baklavalık yufka
- Sürülebilir çikolata
- Dövülmüş fındık
- Fıstık
- 4 kaşık tereyağ
Not EkleTarifi Yazdır
- Önce tereyağı eritiliyoruz. 2 adet baklavalık yufkayı serip üzerine eritilmiş tereyağ sürüyoruz.
- Bir kaşık sayesinde yufakanın uzun kenarına çikolata sürüyoruz. Fındık ve fıstık serpiyoruz. Bu tarifle 4 adet tatlı çıkıyor. Hepsini yağlı kağıt serili tepsiye diziyoruz.
- 180 derece evvelde ısıtılmış fırında kızarana kadar pişiriyoruz. 10-15 dakika kâfi oluyor.
- Üzerine fıstık serperek servis yapabilirsiniz. Deneyeceklere afiyet olsun????????.