Çikolata Topu

Felaket

New member
Çikolata Topu Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 paket petibör bisküvi
Sosu için

  • 5 yemek kaşığı şeker
  • 1 yemek kaşığı margarin
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 1 su bardağı süt
  • 1 paket çikolata (isteğe nazaran koymayabilirsiniz )
Üzeri için

  • 1 paket hindistan cevizi
Çikolata Topu Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Uygun bir tencereye margarin,şeker,kakao,süt koyup pişiriyoruz (ortalama 5 dk ) kaynadıktan daha sonra altını kapatıp çikolata yı koyup karıştırıyoruz.
  2. Bisküvileri robottan geçirip un haline getiriyoruz.
  3. Üzerine hazırladığımız sosu döküp karıştırıyoruz.
  4. Elimizle ceviz büyüklüğünde formlar verip hindistan cevizi ne buluyoruz işte bu kadar afiyet olsun ????.
Çikolata Topu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst