Çikolata Topları

Felaket

New member
Çikolata Topları Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 paket finger bisküvi (petibör de olur)
  • 2 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 2 yemek kaşığı dolu olmasın eritilmiş tereyağ
  • 4 yemek kaşık süt
  • 1.5 yemek kaşığı kakao
  • 1 avuç yaban mersini
  • Yarım çay bardağı kırılmış ceviz
Çikolata Topları Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Önce bisküvileri kırın.
  2. Üzerine başka materyalleri ekleyin.Yoğurmaya başlayın.Eğer tüm karışım birbirine geçmezse biraz daha süt ekleyebilirsiniz.
  3. Tüm gereç karışınca elinizle ceviz büyüklüğünde toplar alıp yuvarlayın.
  4. Tabağa dizip dolapta en az yarım saat bekletin.
    Servise hazır.
    Yapacak olanlara afiyet olsun.
Çikolata Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst