Çikolata Soslu Süt Şerbetli Pasta

Felaket

New member
Çikolata Soslu Süt Şerbetli Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet yumurta
  • 1 su bardağından 1 parmak eksik toz şeker
  • Yarım çay bardağı sıcak su
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 1,5 su bardağı un
  • Süt
Şerbeti için;

  • 4 su bardağı süt
  • 2 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 kutu süt kreması
Üzeri için;

  • 1 paket sade toz kremşanti
  • 1 paket çikolata sos
Çikolata Soslu Süt Şerbetli Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Oda sıcaklığındaki yumurtaları köpürene kadar şekerle çırpıyoruz. çabucak sonrasında sıcak su ekliyoruz. Unu ,kabartma tozunu ve vanilyalı eleyerek döküyoruz.
  2. ondan sonrasında fırın kabına döküyoruz. Tepsinin havasını almak için tezgaha bir kaç kere vuruyoruz.
  3. sonrasındasında evvelinde ısıttığımız 175 derecelik fırına gönderiyoruz.
  4. Süt şerbetimizi soğuk hazırlıyoruz. Herhangibi bir ısıtma süreci yapmıyoruz.
  5. Tatlımızı biraz soğuttuktan daha sonra sütlü şerbeti döküyoruz.
  6. Soğuyan tatlımızın üzerine tanımına bakılırsa hazırladığımız kremşanti ve çikolata sosunu döküyoruz.
  7. Dolapta dinlendirdiğimiz tatlımızı istediğimiz biçimde süsleyip servis ediyoruz. Afiyet olsun.
Çikolata Soslu Süt Şerbetli Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst