Chris Rock’ın annesi öfkeden meczuba döndü! ‘O tokadı bana attı’

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Komedyen Chris Rock’ın annesi, Will Smith’in 94. Oscar Ödül Töreni’nde oğluna tokat atması hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Oğlundan özür dilenmemiş olmasının epey üzücü olduğunu lisana getiren anne Rock, “Chris’e tokat attığında hepimize tokat attı” halinde konuştu.

2022 Oscar Mükafatları merasiminde ünlü aktör Will Smith‘in komedyen Chris Rock‘a tokat atması dünya basınında büyük yankı uyandırmıştı. Will Smith’in bu davranışı her bölümden reaksiyonla karşılanırken Chris Rock’ın annesi Rosalie Rose Rock, Güney Carolina’daki bir televizyon kanalına verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Will Smith ve Chris Rock

Tokatın sadece oğluna ziyan vermediğini vurgulayan Rose Rock, “Chris’i tokat attığında hepimizi tokatladı. Beni sahiden tokatladı” sözlerini kullandı. Will Smith’e çok öfkeli olan anne Rock “Karısının ona yan gözle bakmasına reaksiyon verdi ve gitti. Akabinde gününü gün etti zira o olay olduğunda da gülmüştü” dedi.

Rose Rock

Oğlunun “Summer of Soul” belgeseliyle Oscar kazanan Questlove’u sunmak için can attığını ve tokatın o anı berbat ettiğini söyleyen Rock, “Kimse konuşmasını duymadı bile. Zira herkes ‘Az evvel ne oldu?’ diye orada oturuyordu” formunda konuştu. Başlangıçta tokadın bir skeç olduğunu düşündüğünü belirten Rock, “Chris’e tokat attığında hepimize tokat attı. Bana hakikaten tokat attı” diyerek kelamlarını tamamladı.

Chris Rock ve annesi