Chocowaffle

Felaket

New member
Chocowaffle Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı süt
  • 1/2 (yarım) su bardağı su
  • 1/2 (yarım) çay kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı un
  • 1/2 (yarım) adet elma
  • 1/2 (yarım) adet muz
  • 100 ml çikolata
Chocowaffle Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Önce kreplerimizi yapmakla başlıyoruz.
  2. Un hariç tüm materyalleri bir kaba koyup çırpalım.
  3. Ardından kek kıvamına gelene kadar un ekleyelim.
  4. Teflon tavamızı ısıtıp içerisine epey az zeytinyağı gezdirin. Ben peçete ile dağıtıyorum tüm her yerine.
  5. Krep karışımımızdan bie kepçe alıp tavaya dökelim ve tavayı çevirerek yuvarlak bir biçimde yayılmasını sağlayıp artlı önlü pişirelim.
  6. Kreplerimizi hazırladıktan daha sonra elma ve muzları dilimleyin. Çilek de epeyce yakışıyor.
  7. Krebimizin içine çikolata sürelim. Ben ülker oldukcaokrem kullandım(sıcak suyun ortasında bekleterek erimesini sağladım) dilimlediğiniz meyveleri krebinizin üzerine koyup rulo halinde saralım.
  8. Üzerine erittiğiniz çikolatadan süsleme yaparak servis edebilirsiniz. Beyaz çikolata da ekleyin fazlaca hoş oluyorAfiyet olsun.
Chocowaffle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst