Cheesecake Topları

Felaket

New member
Cheesecake Topları Tanımı İçin Malzemeler

  • 1/2 (yarım) paket burçak bisküvi
  • 1 çay bardağı ince çekilmiş fındık
  • 200 gram labne
  • 4 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 1 çay bardağı hindistan cevizi
  • 1 tatlı kaşığı portakal kabuğu rendesi (Limon kabuğu da olur yalnızca 1 tatlı kaşığı kullanılacak)
  • 1/2 (yarım) limon suyu
Cheesecake Topları Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Labne peynirin suyunu süzün. Bisküvileri ve fındığı rondoda çekin.
  2. Derin bir karıştırma kabına labne peyniri, bisküviyi, fındığı, hindistan cevizini, portakal kabuğu rendesini, pudra şekerini, limon suyunu ekleyip düzgünce karıştırın.
  3. Buzdolabında 1 saat dinlendirin.
  4. Dolaptan çıkarıp elinizle yuvarlayarak top halini verin. Bu ölçüyle yaklaşık 12 adet çıkıyor. Dilediğiniz biçimde süsleyin.
  5. Ben üzerlerine antep fıstığı taneleri ve rendelenmiş portakal kabuğu döktüm.Afiyet olsun ????
Cheesecake Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst