Cezerye Tadında Havuç Bar

Felaket

New member
Cezerye Tadında Havuç Bar Tanımı İçin Gereçler

  • 3-4 adet havuç
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 çay bardağı ceviz içi
  • 1 paket burçak yahut petibör bisküvi
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • 2 yemek kaşığı hurma püresi
Cezerye Tadında Havuç Bar Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Havucu soyup rendeliyoruz, bisküvi ve hurma püresi hariç tüm gereçleri tavada kısık ateşte 10-12 dk soteliyoruz.
  2. Bisküvileri robottan çekip karışıma ekliyoruz 3-4 dk da bu biçimde çeviriyoruz.
  3. Tüm gereçleri karıştırdıktan daha sonra yağlı kağıt üzerine harcı ekleyip elimizle bastırarak yayıyoruz.
  4. Yarısına beyaz çikolata/ yarısına da bitter çikolata olacak biçimde benmari eritip üzerine döküyoruz.
  5. Mümkünse buzdolabında 1 gün dinlendirip sonraki günü afiyetle yiyoruz.
Cezerye Tadında Havuç Bar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst