Ünlü oyuncu Cet Demirer, toplumsal medya hesabından daha fazlaca şimdilerde çekimleri devam eden “Bursa Bülbülü” sinemasında kareler paylaşıyordu. Toplumsal medya hesabından son olarak yaptığı paylaşım gorenleri kahkahaya boğdu. Asansörde kızlar üzere poz vermeye çalışan Demirer’in yüz tabiri de beğeni yağmuruna tutuldu.
Ünlü oyuncu ve komedyen Cet Demirer, her dönem güldürmeyi başarıyor. Başrolünü oynadığı eyvah Eyvah sinema serisiyle hafızalara kazınan Cet Demirer, şimdilerde Bursa Bülbülü için kamera karşısına geçti.
ata demirer bursa bülbülü
Yönetmen koltuğunda Eyvah Eyvah’ın direktörü Hakan Akgül otururken, sağlam oyuncu takımı ve Demirer’in değişen imajıyla merak konusu oldu.
ata demirer
“BÜTÜN KATLARI GEZDİM”
Filminin yanı sıra paylaşımlarda yapan Demirer, geçtiğimiz gün asansörde bir fotoğraf çekilip attı. Demirer’in yüz sözü dahil olmak üzere güldüren fotoğrafın açıklama kısmına “Kızlar asansör kaçmadan nasıl bu pozu veriyorsunuz? Bütün katları gezdim.” notunu düştü.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ:
İrem Derici’nin gündem olan makyajı şoke etti! Alüminyum folyo ile…
Ünlü oyuncu ve komedyen Cet Demirer, her dönem güldürmeyi başarıyor. Başrolünü oynadığı eyvah Eyvah sinema serisiyle hafızalara kazınan Cet Demirer, şimdilerde Bursa Bülbülü için kamera karşısına geçti.
ata demirer bursa bülbülü
Yönetmen koltuğunda Eyvah Eyvah’ın direktörü Hakan Akgül otururken, sağlam oyuncu takımı ve Demirer’in değişen imajıyla merak konusu oldu.
ata demirer
“BÜTÜN KATLARI GEZDİM”
Filminin yanı sıra paylaşımlarda yapan Demirer, geçtiğimiz gün asansörde bir fotoğraf çekilip attı. Demirer’in yüz sözü dahil olmak üzere güldüren fotoğrafın açıklama kısmına “Kızlar asansör kaçmadan nasıl bu pozu veriyorsunuz? Bütün katları gezdim.” notunu düştü.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ:
İrem Derici’nin gündem olan makyajı şoke etti! Alüminyum folyo ile…