Çaycı Hüseyin öldü haberlerine isyan etti! Çaycı Hüseyin Alparslan Özmol kimdir?

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Sosyal medyada ismi sıkça vefat haberleri ile anılan Alparslan Özmol, “Bana karakter bulmak istiyorsanız öldü karakterini bulmayın. Teşkilat dizisinde ölmek isterim” dedi. Pekala Çocuklar Duymasın’ın Çaycı Hüseyin’i Alpaslan Özmol kimdir?

HABERE İLİŞKİN GÖRÜNTÜ İÇİN TIKLAYIN İZLE

Bir devrin en çok sevilen dizisinde oynayan ‘çaylar’ ve ‘adamı hasta etmeyin’ repliğini lisanlara dolayan ‘Çaycı Hüseyin’ lakaplı Alparslan Özmol, hakkında çıkan öldü haberleri ile ilgili konuştu. Toplumsal medya kullanıcıları tarafınca sık sık ‘koronavirüsten öldü, kazada öldü’ biçiminde bahsedilen Özmol, “Bana karakter bulmak istiyorsanız öldü karakterini bulmayın. Bu adam yaşıyor kardeşim, adamı hasta etmeyin.” dedi.

Özmol, “Dün akşam bir daha trend topic olduk. Ben anlamadım kardeşim yani bir tahlil bulmamız lazım. Yaşıyor muyuz ölüyor muyuz bir karar verin, adamı hasta etmeyin. Sorun kimde bende mi, sizde mi? Yaşatmak istiyorsak olağan ki hoş projelerde görünmek isteriz. Projeyi de seçemiyoruz o kadar hoş projeler var ki.Ama Teşkilat’ta ölmek isterim. Dizi fazlaca hoş çabucak oradan teklif bekliyorum. Öleceksek orada ölelim.”

İSYAN ETMİŞTİ!

Oyuncu Alpaslan Özmol, hakkında daima çıkan öldü haberlerine sonunda isyan etti. Bir tık uğruna yapılıyor diyen Özmol, ‘Bir görselimi alıp, internet sitesine koyup, ‘Şok şok şok, Çaycı Hüseyin’e bir şey oldu’ yazıyorlar. Tıkladığında içeriğinde oyun sitesi çıkıyor. Bir tık uğruna gururunu satmak üzere bir şey oluyor. Daima ‘Öldün mü ağabey? Cenazen Konya’dan kalktı. Konya’da deniz mi var’ üzere anlamsız espriler yapılıyor. Bir gün öleceğiz bu sefer de inanmayacaklar.’ dedi.

İmajında da değişikliğe giden Özmol, ‘Koronavirüsten öldü dediler, uçak kazasında öldü dediler. Bir gün öleceğiz, bu sefer de ‘Yok canım ölmedi, yaşıyor’ diyecekler. Arkadaşlar, ben yaşıyorum. Öldüğüm vakit size haber vereceğim. Adamı hasta etmeyin.’ açıklamasında bulundu.

Mart ayından beri hakkında öldü haberi çıkmayan Özmol’u ” Şu anda ekranda yenidenları yayınlanıyor dizinin ancak benimle yetişen çocuklar beni şu an bakılırsamiyor benim ne yaptığımı merak ediyor. Yeni jenerasyon de elinde cep telefonu ve toplumsal medyayla yaşıyor. Onlar için öldürmek epeyce sıradan, ortaya bir tez atıveriyorlar. Çok kere öldüm, lakin kendini fenomen zanniçin biri ortaya çıkıp da ‘Ben hakikaten bunu öldüreyim, öteki dünyaya göndereyim’ derse ne olacak. Sanal alemin insanlarımız kendilerini kanıtlamak için bu biçimde bir meczupluk yapabilir, yapabileceklerine inanıyorum. Fenomen olmak için ‘Ölmedi ölmedi dediniz lakin bakın ben öldürdüm’ diyebilir. bu biçimde bir ruh hali bir dengesizlik yaşanabilir. Bunun tedbirini kendi çapımda alıyorum. Paranoyakça değil ancak önlem alıyorum. Ben şu an size kendimi kanıtlıyorum lakin sonraki gün bir daha bir öldü haberi çıkıyor daha sonra bir daha bir ekrana çıkıyorum, bu sefer kimse inanmaz oldu. Günün birinde bir başrol oyuncusu çıkıp da bunu gerçekleştirebilir. Bu duruma devlet el atmalı, devlet bu tezleri ortaya atanlarla ilgilenmeli, benim gücüm yetmez tedbir almaya.” açıklamasında bulunmuştu.

Özmol üzerinden esprili paylaşımlar yapan kullanıcılar, daha evvel de ‘Kral geri döndü’ formundaki esprileri Özmol’un görseliyle birlikte paylaşmışlardı. Özmol, hakkında bir kere daha çıkan Çaycı Hüseyin öldü haberlerine ve Çaycı Hüseyin TT’sine, çektiği komik bir görüntüyle cevap vermişti.

KORONAVİRÜS ESPRİSİ

Tüm dünyayı tesiri altına alan koronavirüs ile ilgili yapılan mizahlardan hissesini, oyuncu Alpaslan Özmol da aldı. Özmol hakkında bir kere daha, koronavirüs niçiniyle öldü paylaşımları yapılmaya başlandı ve çaycı Hüseyin formunda toplumsal medya gündemine yerleştirildi. Birfazlaca kullanıcı ise bu mizah niçiniyle, Özmol hakkında çıkacak gerçek bir habere artık kimsenin inanmayacağını belirten paylaşımlarda bulundu.

KORONAVİRÜS’TEN ÖLDÜ İDDİASI

Oyuncu Alpaslan Özmol, merhum Münir Özkul’dan daha sonra hakkında öldü haberleri en çok yapılan kişi olarak dikkat çekiyor.

ÇAYCI HÜSEYİN ALPASLAN ÖZMOL KİMDİR?

19 Nisan 1976 tarihinde Almanya’nın Hamburg kentinde, gurbetçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Şu ana kadar 20 projede rol alan Özmol, Ayrılsak da birlikteiz ve Çocuklar Duymasın dizilerinde canlandırdığı Çaycı Hüseyin karakteriyle tanınmıştır.