Capone’den kulübümüze ziyaret

semaver

Global Mod
Global Mod
Eski futbolcumuz Capone, Florya Metin Oktay Tesisleri’ne gelerek kulübümüze ziyarette bulundu.

Ziyaretin akabinde efsane Brezilyalı futbolcumuz, Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Burada olduğu için kendini fazlaca keyifli hissettiğini belirten Capone, şunları söylemiş oldu:

“Bugün benim için fazlaca hoş bir gün. Çok özlediğim yere geri döndüm. Hislerimi anlatmak sahiden epeyce güç. Burada inanılmaz hoş hisler yaşadık. Çok fazla başarılara imza attık. Burada olduğum için, arkadaşlarımı gördüğüm için memnunum. Kulüpte çalışan işçilerle de konuşma fırsatı buldum. Okan hocamız da benim eski ekip arkadaşım olduğu için onunla konuşmak, onu görmek beni inanılmaz memnun etti. Şu an kendimi hayli lakin epey keyifli hissediyorum. Burası benim ikinci meskenim diyebilirim. tekrar konutumda olduğum için inanılmaz memnun hissediyorum kendimi.”

Eski kadro arkadaşı teknik yönetici Okan Buruk’un grubun başına gelmesini de kıymetlendiren Capone, şu sözleri kullandı:

“Türkiye’deki futbolu takip ediyorum. Okan hocanın gelmesinden itibaren muvaffakiyetlerini da hayli yakından takip ettim. Kendisi başarılı bir hoca. Galatasaray’a tekrar hoca olarak gelmesi beni epey keyifli etti. Galatasaray’ın bir kesimiydi kendisi. Onu yürekten destekliyorum. Çok başarılı olacağına inanıyorum. Biz dışarıda da olsak Galatasaray’ı her vakit gönülden destekledik. Her vakit Galatasaray’ın âlâ olması için dua ettik. Okan hoca üzere insanların yeniden kulübe dönmesi, tekrar topluluğun ortasında yer alıp Galatasaray’ın başarılı olması için çalışması beni ekstra memnun ediyor.”

“Yönetim değişikliği oldu yeni bir lider geldi yeni takımıyla beraber… Bunun Galatasaray’ı epey pekiştirdiğini düşünüyorum. Galatasaray bundan daha sonra daha kuvvetli olacak. Daha fazla muvaffakiyet için gayelerini netleştireceğini düşünüyorum. Her grup kaybeder, kazanır bunlar futbolun ortasında var. Galatasaray da birtakım maçlarını kaybedebilir, kazanacaktır da kalan maçlarının birçoğunu… Ben o denli umut ediyorum zira ben Galatasaray’ı destekliyorum ve kuvvetli bir kadro görüyorum. Oğlumla birlikte Galatasaray’ın maçlarını büyük bir zevkle izliyoruz. Sahiden kaliteli oyuncular var, izlediğimiz oyuncular bize futbol keyfini veriyor. Bu sene başarılı olacağına inanıyorum.”

Kulüpteki en unutamadığı muvaffakiyetinin UEFA Kupası olduğunu belirten Capone, “Her başarıyı elde etmek insanı memnun eder. Biroldukça kupa aldık ve bunların hepsi beni hayli memnun etti hala hatırlarım. Bunların içinde en büyüğü UEFA Kupası’nı almamız. Geriye dönüp baktığımda bunları düşündükçe tüylerimiz diken diken oluyor. Biz bir takımdık ve bunu grup olarak başardık. O dönemki arkadaşlarımızla unutulmaz bir tarihe imza attık. Bugüne kadar da birebirini yinelayamadık. yinelamak için de biz dua ediyoruz. Biroldukca kadro arkadaşım daha güzel kulüplere gitme imkanı buldular. Geçmişe dönüp baktığımızda bu biçimde bir muvaffakiyet, bu biçimde bir kupa Galatasaray’ı hala bugün konuşulan bir grup yaptı. Hem ülkenin tıpkı vakitte kulüp olarak Galatasaray’ın Avrupa’da ve dünyada tanınmasını sağladı. Bugün Galatasaray’a gelen futbolcular vaktinde bunu başardığını görüyor ve ben bu biçimde bir kulübe geldim diyor, bu da bizi fazlaca keyifli ediyor.” tabirlerini kullandı.