Cansu Dere’den şaşırtan itiraflar! “Sosyal medyada…”

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Ünlü oyuncu Cansu Dere, bir mecmua için kamera karşısına geçti. Verdiği röportajda toplumsal medya mecraları ortasında açıklama yapan Dere, şaşırtan itiraflarda bulundu. Dere “Sosyal medyadaki yorumlar asla üzülmeme sebep olmaz” sözünü kullandı.

Ünlü oyuncu Cansu Dere, özel hayatıyla ilgili de açıklamalar yaptığı özel bir mecmua için kamera karşısına geçti. Dere, içtenlikle soruları yanıtlarken, verdiği röportajda dikkat çeken itirafları gündem oldu.

cansu dere

“SOSYAL MEDYA ÜZÜLMEME SEBEP OLAMAZ”

Dere toplumsal medyada gelen yorumlar için “17 yaşımdan beri birilerinin beğenisini ve eleştirisini alarak büyüdüm. Fizikî görünüşümle ilgili hiç bir tenkide kulak asmamak gerektiğini öğrendim. her insanın beğenisini kazanayım diye bir arzum yok. Toplumsal medyadaki yorumlar asla üzülmeme niye olamaz.” açıklamasında bulundu.

cansu dere

“HERKESİN YALNIZ KALABİLMESİ LAZIM”

Özel ömrüyle da ilgili birinci defa açıklama yapan Dere “Yalnızlık, kendin tercih ettiğinde şahane bir şey. her insanın yalnız kalabilmesi lazım. Beşerler yalnız kalabilirse mecburiyetten kurtulur. Mecburi ilgiler olmaz hayatında, pak alakaları olur. Yalnızca kadın-erkek bağı için konuşmuyorum. Arkadaşlık alakaları de buna dahil.” ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ:

Ev mahpusu kaldırılan Gülşen karakolda imza verdi