Cansu Dere’den çarpıcı açıklama: Şöhret beni değiştirmedi!

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Son olarak Kanal D ekranlarında Sadakatsiz dizisiyle izleyici karşısına çıkan Cansu Dere, hakkındaki bilinmeyenleri deklare etti. Ünlü oyuncu, şöhretin kendisini değiştirmediğini söylemiş oldu. İşte ayrıntılar…

Biroldukca üretimde sergilediği başarılı oyunculuğuyla seyirciden tam not alan Cansu Dere samimi açıklamalarda bulundu. Hakkında merak edilenlere değinen Dere, ünlü olma sürecinden bahsederken “Şöhret beni değiştirmedi” sözlerini kullandı.

“ŞÖHRET BENİ DEĞİŞTİRMEDİ”

Rol aldığı projelerde ünü Türkiye’yi aşan başarılı oyuncu Dere, şöhretin kendisini değiştirmediğini şu sözlerle tabir etti:

“Tanınmışlık bende farklı kimlikler yaratmadı. Kameralar önünde bir ben, konutta arkadaşlarla başka bir ben yok yani.”

Cansu Dere hakkındaki bilinmeyenleri deklare etti

“SAYGISIZLIK BENİ SİNİRLENDİRİR”

Bunun yanı sıra ünlü oyuncu açıklamalarına, “Zorlandığım vakit içinder oluyor, yanlışsız lakin çoklukla tanınmaktan ya da popülerlikten ötürü değil. Aslında her şey karşılaştığım halla alakalı. Beni asıl rahatsız eden kabalık, hadsizlik ve talepkârlık oluyor. Saygısızlık beni sinirlendirir” kelamlarını de ekledi.