Cansever ortasında kalan uhdeden bahsetti! “Hastalığımdan dolayı…”

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Geçtiğimiz günlerde katıldığı televizyon programında samimi açıklamalarda bulunan ünlü müzikçi Cansever yıllardır çaba ettiği hastalığı sebebiyle ortasında kalan uhdeyi deklare etti.

HABERE İLİŞKİN GÖRÜNTÜ İÇİN TIKLAYIN İZLE

Gökay Kalaycıoğlu‘nun 360 Derece programına konuk olan kuvvetli sesi ve müzikleriyle isminden yıllardır bahsettirmeyi başaran başarılı müzikçi Cansever, yıllardır uğraş ortasında olduğu hastalığından bahsetti. Özel hayatıyla da ilgili samimi açıklamalarda bulunan Cansever yıllardır çaba ettiği hastalığı sebebiyle ortasında kalan uhde ile ilgili itirafta bulundu.

Cansever hastalığı sebebiyle ortasında kalan uhdeyi anlattı

“HASTALIĞIM O DEVİRDE ORTAYA ÇIKTI”

Omiriliğinde başlayan rahatsızlığını nasıl fark ettiğinden bahseden ünlü müzikçi “Çocukluğumdan beri bu romatizma rahatsızlığım varmış. Bu hastalık ya kendini erkenden gösteriyormuş ya da daha sonradan. Birinci İbo Show’a çıktığım vakit ufak ufak boynumu çeviremiyordum ve daha sonrasında belimde ağrılar olmaya başladı. Ben söylemiş olduğimde ailem ‘rüzgar almışsın’ derlerdi. daha sonrasında da kemik eğilme olmaya başladı. O periyot şirketim hastalığımın tedavisini üstleneceklerini söylemiş oldu ancak daima albüm çalışmaları için erteledi. Hastalığım ilerlemeye başlayınca Almanya’da giderek 3-4 sene hiç bir şey yapmadım” ifadelerini kullandı.

Cansever yıllar evvel İbo Showda

İÇİNDE KALAN UHDEYİ ANLATTI!

seneler öncesinde evlilik yolunda olduğu eski erkek arkadaşının evli olduğunu öğrendiğini söyleyen Cansever evliliğe küstüğünü lisana getirdi. “Bir çocuğumun olmasını fazlaca isterdim lakin artık istemiyorum. Çok torunumuz var, onlar benim canlarım. Tüm varlıklarım onlar. Sağlıklı olduğum devirde evlilik yapsaydım çocuğum olurdu. Daha evvel sahneye topuklu ayakkabı ve elbiselerle çıkardım. Hekim topuklu ayakkabıyı yasaklayınca bu usule döndüm. Omurilikteki rahatsızlıktan dolayı gebe kalamadım. Zira bedenime tartı binmesi yasaktı. Artık kilo almam bile yasak.” ifadelerini kullanan başarılı müzikçi hastalığı sebebiyle ortasında kalan uhdeden de bahsetti.

Cansever ortasında kalan uhdeden bahsetti

Cansever hastalığı sebebiyle ortasında kalan uhdeyi anlattı: