Burcu Esmersoy’dan tanıtım fiyatına rekor zam! Ünlü sunucunun günlük karı dudak uçuklattı

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, toplumsal medya hesabından yaptığı reklam içerikli paylaşımlara artırım yapması ile toplumsal medyanın gündemine oturdu. Esmersoy, bu ay tam yedi markayla iş birliği yaptı. Hoş sunucu, toplamda da 3 milyon 600 bin TL’yi kazandı.

Toplumsal medyayı faal kullanan isimlerden olan Burcu Esmersoy, Instagram’da attığı her öyküden aldığı reklam fiyatı ile toplumsal medyada epeyce konuşuldu.

burcu esmersoy tanıtm fiyatı

Toplumsal medyada yaptığı tanıtım ve reklamlarla büyük yarar elde eden Burcu Esmersoy’ın son aldığı fiyat dudak uçuklattı.

Esmersoy, Mayıs ayı içerisinde bir parfüm ile pırlanta markasının yüzü oldu.

Pırlanta markası reklamından 2 milyon,moda markasıyla yaptığı iş birliğinden de 1 milyon TL kazanan Burcu Esmersoy, toplumsal medya üzerinden de toplam 600 bin TL çıkar sağladı.

burcu esmersoy

Ünlü sunucu yalnızca Mayıs ayı içerisinde 3 milyon 600 bin TL kazanmış oldu.

BURCU ESMERSOY TANITIM FİYATLARINA ARTIRIM YAPTI

Instagram’da 4 milyondan fazla takipçisi olan Esmersoy, 15 saniyelik her tanıtım için 80 bin lira alıyordu. Biroldukca ünlü marka ile işbirliği yapan Esmersoyi tanıtım fiyatlarına artırım yaptığı öğrenildi.

HER TANITIMI İÇİN 100 BİN LİRA ALACAK

Burcu Esmersoy bundan daha sonra 15 saniyelik her tanıtımı için 100 bin lira alacak.