Burcu Esmersoy’dan meslek itirafı!

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Ünlü sunucu model Burcu Esmersoy, katıldığı bir programda meslek ömrüyle ilgili açıklamalar yaptı. Hoş bir bayan olarak çalışma ömrüyle ilgili konuşan Esmersoy, hoşluğun kapı açtığını ama orda kalmayı sağlamadığını söylemiş oldu.

45 yaşındaki ünlü sunucu Burcu Esmersoy, yıllare meydan okuyan hoşluğuyla insanların dikkati çekmeyi başaran isimler içinde yer alıyor. Toplumsal medyada etkin olan ve bir işini de toplumsal medya hesabı üzerinden olduğunu belirten Esmersoy, katıldığı bir programda açıklamalarıyla gündeme oturdu.

burcu esmersoy

“OLMAM GEREKEN YERDEYİM!”

Hoş sunucu Esmersoy, yöneltilen sorulara içtenlikle yanıt vermesi takipçileri tarafınca takdir edildi. “Güzel bir bayan olarak bunun ön planda olması, çalışmaların geri planda kalması izlenimi yaratıyor mu?” sorusuna verdiği yanıtta “Güzellik kapı açıyor ancak Allah’a şükür kimsenin kontenjanını doldurmuyorum. Olmam gereken yerdeyim. Hoşluk orada kalmanızı sağlamıyor. 27 yıldır kimse beni ittirmiyordur herbiçimde. Kimler geldi kimler geçti ben hâlâ duruyorum.” Esmersoy ayrıyeten “Televizyonculuk da modellik de güç olmasa gerek. Çalışılması en kolay insanların başında geliyorum” tabirini kullandı.

burcu esmersoy

21.30’DA UYUYOR!

Burcu Esmersoy, kolajen daha fazlaca salgılandığı için saat 21.30-22.00 üzere uyuduğunu belirtti: “aslına bakarsanız yüzümden tesiri anlaşılıyor. Sabah 5’te kalkıyorum ve spora başlıyorum.”

burcu esmersoy

“BAŞKALARININ TELEFONLARINI KIRDIM”

Sunucu, diğerlerine ilişkin telefonları da kırdığını itiraf etti: “Kendi telefonumu kırmadım lakin diğerlerinin kırmışımdır. Toplamda 5-6’dır. Üstünde tepinmek zorunda olduklarım da oldu. Çelik kasalı telefonlar vardı. Onlardan kırmışlığım var.”