Burcu Esmersoy adeta para basıyor! Yeni yıl tanıtım fiyatı dudak uçuklattı

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Ünlü sunucu Burcu Esmersoy her sene yaptığı projelerle paraya para demiyor. Hem toplumsal medyadan tıpkı vakitte oynadığı reklam ve programlardan mecnun üzere para kazanan ünlü sunucunun yeni yıl tanıtım fiyatı dudak uçuklattı.

Son periyotta yaptığı yatırımlarla gayrimenkul zengini olan ünlüler içinde yer alan ünlü sunucu Burcu Esmersoy’un yeni yıl tarifesi belirli oldu. Her bir reklamdan aldığı fiyat olay olan 46 yaşındaki hoş sunucu ana sayfasında süresiz kalacak post için istediği fiyat şoke etti.

burcu esmersoy yeni yıl tanıtım ücreti

Burcu Esmersoy’un toplumsal medya reklam fiyatına belirlediği artırımla toplumsal medyanın gündemine bomba üzere oturdu. Esmersoy’un yeni yıl için belirlediği tez edilen fiyat dudak uçuklattı.

ADETA PARA BASIYOR!

Yaklaşık 4 milyon takipçisi bulunan sunucu yeni yıl tanıtımı için istediği sayı gün sayısına göre değişiyor. Esmersoy, toplumsal medya hesabı üzerinden 2023’te yapacağı reklamlar için 100 bin TL talep ediyor. Gün sayısına nazaran fiyatlar 30 bin TL’den başlıyor. Yalnızca 24 saat görülebilen öykülerde eser tanıtma bedeli ise 30 bin TL.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ;

Kubat ve Nevra Serezli’den eğlenceli anlar! “Sabah sevinci…”