Burak Deniz Nilperi Şahinkaya’dan özür diledi: Dozajın kaçabileceğini düşünemedim!

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Geçtiğimiz günlerde Adana’da yaşadıkları tartışma ile gündeme gelen oyuncu Burak Deniz ve Nilperi Şahinkaya içinde sular durulmuyor. Deniz’in kendisine küfür ettiğini ve arbede çıkardığını ileri süren Şahinkaya, mevzuyu mahkemede çözme sonucu almıştı. Yaşananların akabinde sessizliğini bozan Burak Deniz, toplumsal medya hesabından paylaşımda bulunarak olaya şahit olan herkesten özür diledi.

“Şahmeran” dizisinin çekimleri için Adana’da olan Burak Deniz ve Nilperi Şahinkaya içinde çıkan tansiyon toplumsal medyaya damga vurdu. 29’uncusu düzenlenen Adana Altınkoza Sinema Festivali‘ne katılmak için kente gelen Şahinkaya, savlara bakılırsa kaldığı otelde Deniz ile karşılaştı ve ikili içinde tartışma çıktı. Deniz’in kendisine küfür ettiğini ileri süren Nilperi Şahinkaya mevzuyu yargıya taşıma sonucu aldı.

Konuyla ilgili ödül merasimi öncesi açıklama yapan Şahinkaya, “Bu geceye katıldığım için fazlaca memnunum. Burada ben de ödül vereceğim. Adana’yı epeyce seviyorum. Hukuksal süreç başladı, artık bahsin detaylarını avukatlarımızdan öğrenirsiniz. Bununla ilgili daha fazla konuşmayacağım” ifadelerini kullandı.

“UMARIM BU KIRGINLIKLAR EN KISA VAKİTTE SON BULUR”

Yaşananların akabinde toplumsal medya hesabından paylaşımda bulunan Burak Deniz, şu tabirleri kullandı:

“Adana Sinema Şenliği niçiniyle bulunduğumuz otelde Nilperi Şahinkaya, erkek arkadaşı Emre Yusufi ve arkadaşı Deniz Akıncı ile hayatış olduğum ve istemediğim biçimde arkadaşlarımı kırmamla sonuçlanan hadise niçiniyle yenidendan epey üzgün olduğumu belirtmek isterim. Şakalaşmak isterken dozajının kaçabileceğini düşünmediğim, çok tatsız geçen bir gecenin sabahında kendilerinden çabucak ve şahsen özür dilemek için gerek menajerim aracılığıyla gerekse de kendim direkt bağlantıya geçmeye çalıştım lakin başarılı olamadım. Kamuoyu nezdinde yaşanan bu şanssız olaydan ve topluma örnek teşkil etmeyen bu davranışımdan ötürü Nilperi Şahinkaya ve arkadaşlarından ayrıyeten o gece olaya şahit olan herkesten teker teker özür diliyor, kamuoyuna bu biçimde bir hususla meşgul ettiğim için de ne kadar üzgün olduğumu tekrar belirtmek istiyorum. Umarım bu kırgınlıklar en kısa vakitte son bulur”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ:

‘Isabelle’ müziği ile toplumsal medyanın konuştuğu Fevzi Kaan, Sefo konserinde!