Bulgaristan Cumhurbaşkanı’nın eşi Desislava Radeva’dan Emine Erdoğan’a manalı ziyaret!

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Bulgaristan Cumhurbaşkanı’nın eşi Desislava Radeva tarafınca ziyaret edildi. Emine Erdoğan Radeva’ya teşekkürler etti.

Ağır iftar programlarıyla geçtiğimiz günlerde sofrasını Ukrayna ve Kırım Tatar çocuklarını sofrasında ağırlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan herkese kucak açmaya devam ediyor. Öte yandan Paskalya Bayramı’nda Demir Kilise ismiyle bilinen Sveti Stefan Kilisesi’ndeki abir daha katılmak için İstanbul’a gelen Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev‘in eşi Desislava Radeva, Emine Erdoğan ile bir ortaya geldi.

Emine Erdoğan

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A VE EMİNE ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

toplantıda Radeva, 2018’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla restore edilen ve akabinde açılışı yapılan Demir Kilise için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve eşi Emine Erdoğan’a teşekkür etti.

Desislava Radeva

Radeva, Bulgar güllerinin ününü bildiğini tabir eden Emine Erdoğan’a dondurulmuş Bulgar gülü armağan etti ve kendisini Bulgaristan’a davet etti.

RADEVAYA TEŞEKKÜR ETTİ

Emine Erdoğan Radeva’nın bu ziyaretini kendi toplumsal medya hesabından şu kelamlara yer vererek paylaştı:

“Ülkemizi ziyaret eden Bulgaristan Cumhurbaşkanı’nın değerli eşi Desislava Radeva Hanımefendi ile bir ortaya gelmekten mutlu oldum. Ziyaretin ülkelerimiz içindeki dostluğu pekiştireceğine inanıyorum.
İlgisi ve nezaketi için Bayan Radeva’ya teşekkür ediyorum.”