Bülent Ersoy cezaevine giren orkestrasının gönlünü aldı! Buzlar eridi

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Şarkıcı Bülent Ersoy, geçtiğimiz gün bir yıl kadar Kıbrıs cezaevinde kalan orkestrasının gönlünü almayı başardı. 1 yıl daha sonra bir daha bir ortaya gelen Ersoy ve müzisyenler barışma yemeği yedi.

Şarkıcı Bülent Ersoy yaklaşık bir yıl kadar evvel konser için Kıbrıs’a gitmişti. Müzisyenlerinin PCR testlerinin uydurma olduğu nedeni öne sürülerek tutuklanarak 1 ay mahpus yatmıştı. Şef Onur Özelçağlayan ve grubu, olayın akabinde “Bizimle hiç ilgilenmedi” diyerek Bülent Ersoy’la artık çalışmayacaklarını açıklamış, ünlü sanatçı da “Nankörler” diyerek reaksiyon göstermişti. Şimdilerde bir arada yemeğe çıkan orkestra ve Ersoy, ortadaki buzları eritti.

bülent ersoy

“ANA KUCAĞINA DÖNÜŞ”

Ersoy barıştıkları için memnun olduğunu lisana getirerek “Her ailede, anne ile evlatları içinde kimi vakit bu biçimde şeyler olabiliyor. Ben bunu ‘ana kucağına dönüş’ olarak görüyorum. Bu geçen mühlet ortasında de daima konuşuyorduk. Ben orkestramda kim olursa olsun okurum lakin göz göze geldiğim vakit ne istediğimi anlayabilecek çalışma arkadaşlarım olmasını isterim. O öbür bir personellik, başka bir sanat. Başta sayın şef olmak üzere hepsi fazlaca güçlü çocuklardır. Bu takım o denli bir grup. özetlemek gerekirsesı ana kucağına geri döndüler.” açıklamasında bulundu.

bülent ersoy

“ŞAHLANARAK DEVAM EDECEĞİZ”

Orkestranın şefi Onur Özelçağlayan, Bülent Ersoy için ise “Kıymetli solistimiz. Bizim sahiden ablamız, divamız. Onunla yıllarımız geçti. Evet, üzücü olaylar yaşandı fakat hepsi geride kaldı. Bundan daha sonra yeni repertuvarımızla şahlanarak devam edeceğiz” açıklamasını yaparak küslüğün bitmiş olduğini bildirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ:

Uğur Pektaş ve Necati Şaşmaz, Ömer Tuğrul İnançer’in cenazesinde dikkat çekti!